Findukli_Lokum Kızlarr 3 aydır devam eden koku hassasiyetini yenmek istiyorum, çünkü mutfağa giremez oldum buzdolabını her açtığımda koku 🤢 böyle olunca mide bulantısını tetikliyor, sanki koku hassasiyeti bitince herşey düzelecekmiş gibi hissediyorum 🥺
zu98yb Findukli_Lokum canım 3 ay yemek yapıp buzdolani açmayı birak mutfaga bile giremedim. Sacma gelebilir ama pencerelerin kenarindan gecerken pencere kokusu geliyordu burnuma o derece 🤷♀️ yanımda limonla gezerdim limon koklardim yavas yavas boyle boyle aştım 🤷♀️🤷♀️ muhtemelen 4 ay olduğu için kendi kendine gecti ama bu süreçte limonun bana cok faydası oldu belki işine yarar 🥰
Mercan1994 Findukli_Lokum valla ben 4 aylık oldum hala koku hassasiyeti geçmedi aynı şeyler bende de oluyor annem yapıyor ben yiyorum o da pişiriyor ama ben başında durup pişiremem yemek kokusu geliyor annem yaparken yinede başında durup yaparken daha çok tiksiniyor insan
Findukli_Lokum zu98yb kız ben de mutfağa çok mecburi giriyorum yemek falan yapmak neredee, gündüz eşim yokken bir şeyler almak için girdiğim oluyor bir de buzdolabı bizim antrede mutfak da değil açınca salona kokusu geliyor salonunda kapısı yok 😅 böyle burnumu kapatmaktan 3. Aya geldim İnşallah dediğini uygulayacağım teşekkür ederim 🥰
Findukli_Lokum Analikonline içiyorum mide bulantım azaldı, ama koku gelince burnuma hemen tetikliyor, koku yoksa rahatım
Leylalyla Findukli_Lokum çalıştığım yerde cok ağır bi koku olduğu için beni zorluyordu bende böyle bir çözüm bulmuştum. Umarım sanada iyi gelir ✨☺️