Gunay_14_18 Kizlar Merhaba❤️ Bugun doktora gitdim 9 haftalik hamileyim son adetim 19.10.22 oldu ben anlamiyorum ben simdi kasimdami hamile kaldim? yoksa 10cu aydami😕
ozley Gunay_14_18 yumurtalama kasımda olmuş ama ekimden sonra hamile kalmış sayılıyoruz adete göre. Ben de 9+3 üm 21 Ekim son adet tarihim. 😊
Gunay_14_18 Gulsum3 son adet tarihime gore bugjn 10hafta oldu ancak bugun doktor 9 haftasin dedi ekimde hamile kaldin dedi qaliba
Gunay_14_18 ozley ama ben kasimda hic iliwkide olmadim ekimde oldum benim adetim yumurtlama gunum cok duzensiz ilk hafta saydikda ekimden basliyor cok karisik yaa
ozley Gunay_14_18 o zaman adetten hemen sonra yumurtlamanız olmuş demekki ekimde hamile kalmışsınız. Düzensizse çok normal. Son adet tarihi baz alınsa da doktorlar ultrasona göre de söylüyor. Doktorunuz ne dedi?
ozley Gunay_14_18 ultrasona göre uyumlu giderse ona göre hesaplar doktorun. Benim senden iki gün sonraymış adetim. Ben 9+4üm adet ve ultrasona göre aynı haftam.
Gunay_14_18 ozley Doktorum 9 haftasin dedi tam 9 adete gore 10hafta olmali ve ekimde kalmis ola bilirsin dedi bende bakiyorum 1 haftam ekimden bawliyor
ozley Gunay_14_18 valla tam emin olamadım arkadaşım .😂 ben adet tarihin bana yakın diye senin de böyledir diye düşündüm. Doktorun ultrasonu baz alır ozaman ona göre ilerlemeni takip eder bence. Düzensiz adetlerde öyle oluyor olabilir.