ozley tugcedoganay1 Ben kullanıyorum. Hafif bir akıntım olmuştu. Her ihtimale karşı kullan dedi doktorum. İlk progestan fitil verdi doktor çok yanma yaptı. Sonra değiştirdi. Şimdi iğne verdi 2 tane. Birini vuruldum geçen hafta birini bu hafta vurulcam biticek inşallah akıntı falan gelmez bi daha.
Sozde tugcedoganay1 17.haftamdayım bende lekelenmeyle gittim orada vurdular sanırım iyi geldi devam etmedi bugün
ozley tugcedoganay1 kanamanız yeniyse bekletmeden yapılması daha iyi sanırım. Doktorunuz yarın mı yaptırın dedi?
Ecem95 tugcedoganay1 20. Haftamda 1 er hafta arayla 1 kere oldum rahim yumuşaması için ekstra olarak fitil kullanıyorum
freuze tugcedoganay1 Ben de çok kullandım. Progesteron hormonu içeriyor. Çok yağlı bir iğne. Hemşireden rica edin yavaş yavaş yapsın. Bir anda yaparsa çok yakıyor. 🌸
bsr0101 tugcedoganay1 3 aydır kullanıyorum kanamamdan dolayı 2 günde 1 artık yapacak yer bulamıyorlar ama mecburum
Linabebek1 Benimde 8 haftalıkken düşük riskim vardı kullandım çok güçlü etkili sayesinde bebişim tutundu vurulduğunda yanma uyuşukluk oluyo sonra geçiyor aksatmadan kullanın🥰
Bukre_01 Daha dün yaptırdım 5. Haftamdayim sürekli lekelenmem oluyordu ve hala da oluyor sanırım ignenin pek etkisi olmadı🙄