eleanor68 Gebelik sonrası varis ameliyati ve köpük tedavisi olmak istiyorum hangi doktoru önerirsiniz ?
Ada-Uras-Asya eleanor68 bende bekliyim burda benmde warisler çıktı inş doğumdan sonra gider gitmese bende olucam Kesin
eleanor68 Damla34567 benin örümcek ağı gibi kılcal varislerim var geçer mi acaba şimdi birde şişmeye başladılar :(
Ada-Uras-Asya Damla34567 inşallah benmde geçer doktor geçer hamilelik warisi dedi ama çok kötü geçecek gibi değil
Damla34567 @eleanor68 Evet benimde aynı öyle olmuştu doktora danıştım cari çorabı aldıracaktı eşim eczanesiyle söylemiş demiş ki giyerse daha fazla ilerler giymesin doğumdan sonra geçer öylede oldu çok şükür 🙏
eleanor68 Damla34567 Ben hep giydim gerçekten arttı sürekli neden artıyor acaba kılcal varis olduğu için mi ?
eleanor68 Ada-Uras-Asya Bende Doğubayazittayim Halil Başel diye bir hoca buldum Vanda inceleyebilirsiniz instagram hesabı var
Damla34567 @eleanor68 Sanırım çorap sıkıyor varisleri ve diğer damarlardan atıyor en iyisi giyinmeyin doğumdan sonra geçer büyük ihtimalle geçmezse öyle bir doktora görünün
eleanor68 Damla34567 büyük damar değildi de mi kılcal örümcek ağı gibi dallanmış mavi mor renkli miydi ?
Damla34567 @Ada-Uras-Asya Geçiyor benimkini annem görüyordu diyodu nasıl böyle olmuş falan çok kötüydü benimde geçti doğumdan sonra benciller bacaklara ağırlık veriyor o yüzden varis olşuyor