Papatya18 9+2 olmam gerekirken bebek geride kalmış. Boş gebelik olduğu için ve kanamamdan dolayı özel bir klinikte kürtaj oldum. Kanamam kırmızı renkte adet kanaması gibi. Bu durumu yaşayanların kanaması nasıl oldu acaba ?
efemoms_ Papatya18 canım öncelikle çok geçmiş olsun benim ilk gebeliğim de kürtaj olmuştum kanamam 1 2 gün sürdü daha sonra lekelenme 1 hafta devam etti doktorum normal olduğunu söylemişti sonra kesildi zaten 1 ay sonra da adet görmeye başladım ben 🙂
Happy_001 Papatya18 geçmiş olsun canım normal kanama oluyor pırt oluyo biraz fazla oluyo kanama okdar 1 hafta yaa bitiyor
Nazendehanim Papatya18 benim kürtaj sonrası kanamam uzun sürmüştü bir süre sonra da leke bualnik akıntı şeklinde devam etmişti
Umutlu_anne_ Papatya18 Merhaba geçmiş olsun bende 4 sene önce kürtaj oldum benim 40 gün yoğun kanamam oldu
Papatya18 Teşekkür ederim sizlerede çok geçmiş olsun. Benimde ilk gebeliğimdi. 2 sene sonunda gerçekleşti ama nasip herşey Allahtan. Karman aspirasyonu tekniği ile alındı boş kese. Kanamam var birazda ağrım
Aslii35 Papatya18 bende geçen hafta boş gebelik yüzünden kürtaj oldum ama hiç öyle yoğun bir kanamam olmadı damla damla oluyor bir pedi bile doldurmuyor benim ama kasık ağrım çok var
Allahkahretmesin1 Papatya18 3 defa kürtaj oldum ilkinde 2 haftaya yakın pıhtılı kanamam oldu baya fazlaydı ikincide neredeyse hiç olmadı ilk gün pembe lekelenme şeklindeydi üçüncüde de normal regl oluyormuş gibiydim 4-5 gün sürdü yanlış hatırlamıyorsam bir de kürtaj günümü sanki reglimin ilk günüymüş gibi hesapladım ve tam 28-30 gün arasında da regl olmuştum