Nazlican46 Merhaba arkadaşlar bugün yatıyordum öyle bebeğim de bu sırada aşırı derecede hareketliydi sürekli tekme atıyordu sonra bir anda sadece 2 saniye içinde 6 defa tekme attı ama o tekme titreşim gibiydi ve çok hızlıydı çok korktum bir anda kalktım sizce bu hareket neyin nesiydi acaba bir şey mi oldu 2 saniye içinde o attığı 6 tekme saliseler içinde karnımı hoplatip indirdi yüreğim ağzıma geldi
Melek2424 Nazlican46 hıçkırıktır canım bebekler anne karnında hıçkırıkdıkları için öyle olabiliyor bendede oluyor öyle korkma gezintilerde Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Mello29 Nazlican46 Benim ki sürekli öyle yapiyor icerde yapmadigi hareket kalmadı ultrasonda da görüyoruz ters taklalar zıplamalar bence sizin de bir sorun yoktur
Yagmurrr98 Nazlican46 Benim kızım hep yapıyor hızlı hareket ettiği için sana tekmeliyor gibi gelmiş olabilir
Syd53 Nazlican46 titreşim oluyor sanki bende de öyle oluyor ama sebebi nedir bilmiyorum 32 haftalık hamileyim 2-3 defa o şekilde oldu
Nazlican46 Melek2424 amin teşekkür ederim ama hickirirken böyle tık tık atıyor bu dediğim daha hızlı ve sert bide bir anda gelip gidiyor bugün bidaha yaşadım
Nazlican46 Mello29 ay inşallah sorun yoktur en son doğum pozisyonunu almış dedi doktor inşallah değişmez oynayarak
Seydo54 Kordonu sallamistir benimde titrettiriyo bazen, ve bi patlatiyo karnim hopluyo valla, kuduruk diom icerde neler yapio cikinca neler yapacak bize🤲 sagsalim insallah aliriz bebisleri kucagimiza
Nazlican46 Seydo54 amin inşallah yaa evet kordon olabilir yarın doktora sorucam bugün bidaha yaşadım korkutucu geliyor
AyFa1608 Seydo54 bişey sorcam size 🥲 kordonu oynadıkları zaman mı titreşim gibi oluyor. Benimde bazen titrer gibi oluyor minik pıtlar geliyor o sırada sonra geçiyor. Bi türlü çözemedim bu titreme ne diye 😅 22+0 ım yaklaşık 10 gündür düzenli hareketi hergün hissediyorum yani. Ara sıra titreşime geçiyor cadı kızım Kordondan mı🤔🥲
Melek2424 Nazlican46 korkma canım büyüyor artık bebiş normal bence Bn iki gündür kudurmasından oturamiyom geziyorum dolaniyorum Allah’ın izniyle korkma
Mello29 Nazlican46 benim ki günde 5 kere yer degistiriyor olabilir vallahi bazen deprem oluyor saniyorum bu nasil bir sallama bu nasil bir güc dogunca yapacaklarinin fragmanı gibi geliyor artık 😂
Deletedmom_33 Nazlican46 30 ustuyse hickiriktir. Kalp atışı gibi oluyor. Benimkini ki 5 dk sürerdi artık dursun diye durterdim rahatsız ederdi kasıkta titresimli
han_tme1 Nazlican46 benimkide sürekli yapıyor onu korkuyordum bende ama sonra hıçkırıktır herhalde diye düşündüm yinede bilmiyorum 😅😅
Nazlican46 KeremikoBayky hickirirken böyle tık tık atıyor bu dediğim daha hızlı ve farklı bı olay aslında ama buda hickirik ise bilmiyorum tabi
Nazlican46 Melek2424 Teşekkür ederim o an bir korku geliyor ama sonra normaldir diye düşünmüyorm Allah’ın izniyle bişey olmsz inşallah