begumt hvvgngr-32 ben de 14 haftayi bitirecegim hic bulantim olmadi 💘 en az belirti = prenses gebelik. umarim boyle devam eder. Ben 7/24 uyuyordum. Yeni gecti, hayata dondum resmen 😁
Betul_1 6 hafta geçince başlar bende halen var 18 haftayım ama kişiden kişiye değişir sizin olmayabilir de
hvvgngr-32 @Gulsum3 kızların yazdıklarını okuyunca tabi şükrettiğim durumlar oldu tabi 😊. Hep diyorum sağlık olsn 🥰🥰🥰🥰
Rabia04_09 hvvgngr-32 Herkeste olacak diye birşey yok. Benim 7. Haftadan sonra başladı şu an 18 haftalık hamileyim hala devam ediyor ama ilk hamileliğimde daha az sürmüştü
Rabia04_09 hvvgngr-32 Endişelenme için rahat olsun keyfini çıkar. Mide bulantıların başlayınca keşke ağzımı hiç açmasaydım dersin 😅
tubimom Bende bulantı yok ama yanma oluyor bide uykum geliyor 6+0 biz daha erken sanırım kızımda da hiç olmamıştı
berivan_12 hvvgngr-32 9 haftalık hamileyim ve bi kere bile midem bulanmadı çok şanslıyız bence, sorun yok yani 😄
yanlisanlamaama hvvgngr-32 6. Haftamda başladı benim, başlamamamış olması o kadar güzel ki 🥲 kusmadığım o güzel günlerimi özlüyorum 😂 belki de hiç başlamaz her bünye farklı reaksiyon gösterir gebeliğe 🌸