Alis-sss Aaaassss vardır mutlaka ama anladığım kadarıyla doktorun aldığı ücrette çok fark var dünyadan daha az kazanıyor sanırım
Alis-sss Aaaassss bide Ercan bey hangi hastanede olsa doğumun başından sonuna kadar doğumhanede bekliyor ve ebeler hiçbir müdahale etmiyor kendisi sürekli takip ediyor arkadaşımın doğumunu yaptı ben yanındaydım doğumhanede
Aaaassss Alis-sss benim iki arkadaşım Ercan beye doğum yaptı ama sezeryandı o yüzden normal doğumda nasıl oluyor bilmiyorum kibar naif bir doktor ücret farkı fazla çıkarmaz ya da hiç çıkarmaz inşallah çünkü bi kaç günüm kaldı çarşamba son günümüz bizim 🙈
Aaaassss Alis-sss evet canım dün gittim sancım çıkmadı bugün 39+6 yarına kadar bişey olmazsa yarın suni sancıyla deniycez bakalım
Aaaassss Alis-sss amin cümlemizin inşallah bu arada dünya hastanesiyle Ercan bey devam ediyormuş demiştim ama dün bana ilk bi anlaşma yapmadık bu sene dedi sonrasında illa dünya da isterseniz yaparız tabi dedi ama iki katı kadar fiyat farkı çıkıyor bilginiz olsun
Alis-sss Aaaassss bakalım iki katı ne diyecek fiyatını hayırlısı olsun benim daha var baya o zamana kadar bişeyler olur belki
herkesherseyicokbiliyorzaten Ben bişey sorucam İnşeAllah yanıt alabilirim:)) Farklı illerde hoşgeldin bebek paketi veriyorlarmış. Batmanda da alan oldu mu yada böyle bir uygulama var mı
Sevdagd herkesherseyicokbiliyorzaten doğumdan sonra belediye veriyor ama doğumdan öncede aile toplum sağlıklı yaşam merkezleri veriyor birde 20 hafta üstü gebelere 15 günde bir 4 litre süt veriyorlar