Melekg Benim kızda 13 de Göstermiyordu doktor alttan kamerayla baktı ordan gördük size öyle bakmıyorlar mı karnımdan gizlenmiş göremedik
suelin Zhrzynp benim 38+2 yalniz 🤣🤣 3 kere kız dendi cinsiyetine belki öyle hissetmek için hissediyorumdur bilemedim şimdi 🤣🤣
Zhrzynp suelin yıllar öncede benim için anneme erkek demişler son ana kadar sonra Bir doğmuş ben kızz 😀😀 Cok uzak bir hikaye değil aslında benim içinde
suelin Zhrzynp ahaahahaha kız gülsem mi aglasam mi bilemedim amaan 🤣🤣🤣 sağlıklı olsunlar da kuzucum gerisinin bi önemi yoktur diye düşünüyorum ama hâlâ icimde erkek evlat sevgisi düşüncesi var gibi gibi
Zhrzynp suelin başka çocuk varmı canım? Hayırlısı olsun tabi benim 2 prensesim var çok şükür rabbime evet bu seferde erkek Çoçuk duygusunu yaşamak isterdim herşey kader kısmet hayırlısı olsun inşallah 🙏😌
Sinemak_97 12+5 haftalığım , ikili test icin gitmiştim cinsiyet sordum %80 erkek dedi , ama 16. Haftada tekrar baktır dedi , değişme ihtimali varmı erkek denilip sonraki haftalarda kesin kız denilen
Zhrzynp Sinemak_97 burda okuduklarımızdan sonra insan şüpheye düşüyor çünkü erken dönemde bakılınca yanılma olabiliyormuş.
Arzum_87 suelin Ayy bende ilk günden beri erkek diyordum. 18. Haftada bir baktık Kızım olacakmış 🙈🤗🤗 Hatta anneme hani anneler herşeyi hisseder, bilirdi dedim 🤭🤭 Cinsiyet için benimkide pozisyonu uygun değildi. Ama sağ olsun devlet hastanesi Dr. Olmasına rağmen yaklaşık 5dakika uğraşarak döndürmeyi başardı ve kız olduğunu öğrendik 🧿❤️🥰