Linhkp Merhaba arkadaşlar kızım 5 yaşına girecek 3 buçuk yaşına kadar emzirdim bişey çok merak ediyorum şimdi hamileyim bebeğim emdiginde yine mi göğüs ucu acıyacak ve kanıyacak doğumdan çok aklıma bu takılmış tecrübeli annelerden Bilgi lütfen 🥰
kitapkurdu Linhkp ya ben de çok merak ediyorum. Oğlumda hiç olmamıştı öyle bir sorun. Ne kanama ne yara. Sağlığım içindi büyük ihtimalle. 2.de de olmaz inşallah ya çok korkutuyor beni 😭
nevzatbaskomser Linhkp Göğüs ucu yarası yanlış emzirmeden dolayı oluyor bebek tam kavrayamayan ağzının değdiği yerler tahriş olur ve yara olur büyür kanar çatlar. Şimdi ikinci bebekte emzirme konusunda tecrübelisiniz daha kolay rahat emzirirsiniz inşallah yaşamazsınız
Linhkp kitapkurdu inşallah olmaz canım ilkinde olmamışsa bunda da olmaz bence ama doğumdan daha Zor o kadar söyleyeyim bebek emerken ben hüngür hüngür ağlıyordum 😖
Gurleremine Tekrar olur mu bilmiyorum ama eğer olursa ayva çekirdeğini bir gece önceden ıslatıp ertesi gün jel gibi kullanabilirsiniz 🤗🌸
Linhkp Gurleremine vala neler neler demedim hiç faydası olmadi ama bilmiyorum artık inşallah tekrar yaşamayız