Papatyakokulukiz 18+5 haftalık hamileyim 1 saattir sağ karın ve kasık tarafımda çok kötü batmalarım var. Dinleniyorum geçmiyor, azıcık hareket ediyorum geçmiyor. Soracağım kimsede yok. Ne yapmalıyım?
11115 Papatyakokulukiz bende çok oluyordu o, doktora gidiyordum bir sorun olmuyordu, ama sen yine de doktorunu ara nolur nolmaz her kes aynı deyil
Limonsekeri Papatyakokulukiz ılık duş alıp kendinizi tekrar dinleyebilirsiniz geçmezse ona göre gidersiniz
Ozbyt Papatyakokulukiz bence gitmenizde fayda var doktora fakat gidene kadar ılık bir duş alıp yağ sürün sonra sol tarafınıza yatıp dinlenmeyi deneyin. Yine de geçmezse mutlaka gidinn
Papatyakokulukiz 11115 sorunda orda arayabilecegim bir doktorum yok. Hacettepe üniversitesinde kontrollerim oluyor sürekli farklı doktor bakıyor:(
Limonsekeri Papatyakokulukiz duştan sonra da karnına yağ sürebilirsin belki bebek kasılmıştı olabilir inşallah yardımı olur 🙏🏻
Papatyakokulukiz Limonsekeri Allah varya senden binlerce kez razı olsun. Ne muradın varsa versin Rabbım. Sayende derin bir nefes aldım ya. İlk acemilik gerçekten çok kötü. Bunun geçireceğini bilseydim 1 saat çekmezdim ağrısını:))
Limonsekeri Papatyakokulukiz Estağfirullah canım yardımım dokunduysa ne mutlu bana insan ne yapacağını şaşırıyor aklında olsun aşırı kasıldığında falan hemen duş al bende o şekilde rahatlıyorum çok sevindim iyi geldiğine sağlıkla büyüsün zamanında gelsin inşallah 🙏🏻♥️
Papatyakokulukiz Limonsekeri Aminn canım inşallah. Bir daha aklımda böyle birsey olduğu zaman bu taktiği uygulayacağım ❤️❤️
Limonsekeri Papatyakokulukiz benim kaburgalarımın orası falan çok ağrır hindistancevizi yağı aldım hemen sürüyorum nasıl rahatlatıyor büyüdüğü için gerilip kasılması sıklaşıyor bol bol nemlendir 🥰
elif233233 Papatyakokulukiz oljk duş alın sol tarafınıza uzanın geçmezse gidin bir doktor görsün kanama vs bir şey yoksa hemen panik yapmayin