Hilalyrdkll Merhaba eşim şakalaşırken arkamdan hızla gelmiş bi anda dönünce çok korktum kendimi kastım 17 haftalık hamileyim bebeğe zarar verir mi bilginiz var mı :(((
yanlisanlamaama Hilalyrdkll benim kedim sağolsun her gece yatak başlığından üstüme atlayarak uyandırıyor beni 😂 bana bu zamana kadar birşey olmaz size de olmamıştır diye düşünüyorum gene de olumsuz birşey olursa gidersiniz kontrole🌸
Yagmurrr98 Hilalyrdkll Olmaz canım korkma 🥹🥹 Bende ilk başlarda böyle korkuyordum anı şeylerden bebekler pamuk ipliğine bağlı değil
Busarsl Hilalyrdkll yok canım bende 37 haftalık hamileyim korktum bian karnıma ağrı girdi ama birşey olmadı şükür 😅
denizarenmom yanlisanlamaama ahahah ayni seyi yazcaktim benimkide surekli saklanip ustume atliyo bazen odum kopuyo 😂
Hilalyrdkll Yagmurrr98 rabbim miniklerimizi korusun çok teşekkür ederim iyi şeyler duymaya ihtiyacı oluyor insanın💕
yanlisanlamaama denizarenmom bizimki her gece yapıyor ya yatak başlığa çıkmasın diye yastık koyduk bu sefer de yastığı atıyor suratıma 😂😂 bir gün kalpten gidicem de hayırlısı bakalım😀