Dilefruz 12 13. Haftada öğrendinizmii yarın randevum var tam 13haftalık oluyoruz heyecanlandım şimdi bizde öğreniriz umarım 😊
Esukcigdem Maviyesil121212 doktor kontrollünde ultrason aletini karnınızın genelde hangi kısmında tutuyor acaba hic dikatinizi cektimi acaba bende bebegimin cinsiyetini cok merak ediyorum ama daha belli degil benim bebegimi muayne ederken hep aleti solumda tutuyor doktor bebek solumda duruyor sizinde öylemiydi acaba ☺️
aysenur1752 istanbulluanne benimki de bakalım cumartesi ikili test sonucunu almaya gidicez tekrar bakarız ama %90 erkek dedi çıkıntıyı görmüş doktor hayırlısı bakalım
Sadesade Esukcigdem benimki sağımda sağdan tutarak baktı, sonra ortaladı göbek deliğimin altına ayakları orda dedi, 14.haftada gecen hafta,
Maviyesil121212 Esukcigdem öyle belli bir bölgeye tuttuğuna dikkat etmedim genel olarak gezindiriyor her yerinde karnımın :) ama ben hep solumda bi hareketlenme hissediyorum
aysenur1752 Sadesade değişiklik gösterebilir tabi bana hep aynı yerden bakıyo kımıldasın diye bastırıyo bide son kontrolde baya canım yandı
Dilefruz Bende cinsiyetini az önce öğrendim 13haftalık olması gerekirken 13+3 dedi gelişimi güzelmiş şükür büyük ihtimal kız dedi değişirmi sizce bi ay sonra kesinleşir dedi ama bilemedim😊