02leyla Merhaba kızlar bu hastanede sezeryanla doğum yapan var mı. İkinci gebeliğim ilk gebeliğim de Gaziosmanpaşa da doğum yaptım makat gelişle. Bunda da Haseki hastanesine gidiyorum acaba nasıl var mı doğum yapan burada memnun kaldınız mı?
Hamideersin 02leyla hamileliğimin başında kontrole gidiyodum pek memnun kalmadım cam sakuraya gidiyorum şuanda şimdilik memnunum ilgilenilmesi vs güzel inşallah doğumda da iyi insanlara denk geliriz inşallah
Hamideersin 02leyla kimisi çok kötü diyor kimisi mükemmel diyor insanına göre bence beni cezbeden şeylerden birisi odalarının tek kişilik olması
02leyla Hamideersin hm olabilir aslında bnde şimdilik Haseki den memnunum ama doğum nasıl olur onu bilmiyorum yoksa onlarda da ilgi alaka vs.bnce iyi de bilemedim
Hamideersin 02leyla önceki postlara bı göz atarsanız belki daha önce doğum yapmış olanlar yorum yapmıştır
02leyla Diren sabit bir doktora gitmedim. Perinotoloji olarak Ali Çetin Bir kere Hatice hanıma birde Esra selvi var
Diren 02leyla teşekkür ederim bende sabit Bi doktora gidemiyorum maalesef hep dolu oluyor kim de boşluk varsa ona gidiyorum mecburen