Gercekgulbahar Kızlar 17 haftalıgım bebek bezi ve ıslak mendil alınmalımı ıslak mendile kuruyor diyorlar sizler hangi markayı tercih ettiniz birde yeni doğan için kaç tane kaç beden alınmalı tek beden mi alinmali yoksa diğer bedenden mi alınmalı
poyrazin_annesi28 Gercekgulbahar Bebek bezi olarak e bebekten baby me almayı düşünüyorum çok da memnuniyet var
2309 Gercekgulbahar 15 haftaligim 4 koli ıslak mendil 1-2-3 numara da bebek bezi aldım sleepy natural hepsi
Rapunzelinanasi Gercekgulbahar 9 ay önce aldım ıslak mendili. Paketleri ters çevirerek karanlık, serin bir yerde muhafaza ettim ve kurumadı 🤷🏻♀️
Fundasahin29 Bende sizin haftanızda aldım bebek bezi ve ıslak mendilleri ıslak mendili kapağı alta gelicek şekilde saklarsanız kuruma yaşamazsınız test ettim 🥰
Gercekgulbahar Fundasahin29 kac numara aldınız peki ☺ Bende çok duydum al tarafına doğru konulursa kuruma yapmicani Doğuma çok var ondan kararsiz kaldım
Fundasahin29 Gercekgulbahar Ben 70 adet ve 42 li olucak şekilde 2 paket prima aldım yenidoğan 2 tane de 2 numara aldım bez baby Turco yeni doğan ıslak mendilin de 12li olarak 1 koli aldım
Fundasahin29 2309 Evet o sleepy de öneriliyor ben primaları indirimden kaptım diye almıştım molfix den de devam etmeyi düşünüyorum