Eeliff_ Kızlar merhaba devlet hastanesinde detaylı ultrason için hangi bölümden randevu almak gerekiyor mhrs den mi 182 den mi birde doktor randevuma var bi danışayım dedim
HilalEyce Eeliff_ kadın doğum doktorunuza gidiyorsunuz. O size kağıt veriyor ona göre radyoloji bölümü yada perinatolojiden randevu alıyorsunuz
Burcin34 Eeliff_ perinatoloji bölümünden randevu alıyorsun ama dikkat et perinatoloji olsa bile ayrıntılı ultrasona bakmayabiliyorlar ben bulunduğum şehirde ki şehir hastanesinden randevu zar zor buldum sonra baktım uyarı var ayrıntılı ultrason bakılmıyor diyor üniversite hastanesinden randevu buldum sonra
Yaseminturan_ Eeliff_ Önce kadın dogumdan randevu alıyorsunuz doktora söylüyorsunuz o size sistemde perinatoloji için giriş yapıyor sonra siz bakıyorsunuz mhrs den inşAllah bulursunuz biraz zor oluyor ,sabah 10.00 da bakarsanız daha kolay bulursunuz .
zehraaaabb kadın doğum doktorun kağıt verıyo ultrasandan sıra verıyo peritonijileye brnde hafta ya bugun gircem inşallah
xxelifxx Bugün çam sakurada girdim. Kadın Doğum doktoru yeşil alan açıyor ve mrhs veya 182 den perinatoloji için randevu alıyorsun. Her hastane bakmıyor ayrıntılıya ama ayrıntılı bakan yerlerde riskli gebelik bakılır yazsa bile alın bakıyorlar
nebakiyonkomikmi xxelifxx Canım bende yarın gidicem çam sakuraya kadın doğuma randevu aldım orası yonledirme yapacak sanırım perinatoloji ye şuan 13 haftaliigm haftası geçiyor ya ne kadar sürede oldu perinatoloji ye randevu alman uzun sürdü mu
xxelifxx nebakiyonkomikmi ben randevu alalı 10-15 gün olmuştu bugün gidebildim. Perinatoloji takipli olanlar ordan alıyor randevuyu tekrar mrhs ile uğraşmıyor. Ordaki dr yönlendirirse bilemem ama mrhs den randevu bulmak zor. Sabah 10 da açılıyor sistem takip etmelisiniz