Rosense Merhaba, sma testi yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız nerede ve özelde ise ne kadara yaptırdınız? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim. 🌸
2022bebeki Rosense Yaptırmadk ama üniversite hastaneleri, sağlık ocaklari bazı özel hastanelerden yapılıyor. Sağlık ocağındaki geç çıkıyor epey.
Lenaaaa Rosense sağlık ocağında yaptırdık. Normalde sadece erkeklerden alınıyormuş sanırım sonuç pozitif çıkarsa kadından alınıp duruma göre yönlendirme yapılıyormuş. Bizde her ikimizden aldılar ben hamileyken yaptırmıştım vakit kaybı olmasın diye sanırım. Sonuçlar ankaraya gittiği için geç çıkıyor sanırım bizim 5 ay da çıkmıştı
Nurkcy poyrazin_annesi28 sağlık ocağında yapılıyor muydu ? Ben daha önce sordum yapmıyoruz dediler ama her yerde mi yapılmıyo acaba.
poyrazin_annesi28 nebakiyonkomikmi Hamilelerin daha hızlı çıktığı için benden de aldı aile hekimim. Eşiminki 4 ayda benimki 1 ayda çıktı. Siz kaç haftalık hamilesiniz
Lenaaaa nebakiyonkomikmi kardeşimin sadece eşinden alınmıştı bizden her ikimizden alındı. Erkekler taşıyıcı oluyormuş diye biliyorum.
tazemommyy28 Eşim için sağlık ocağında yaptırdık bir hafta önce çıktı sonuç biraz uzun sürüyor 2 3 ay kadar
poyrazin_annesi28 nebakiyonkomikmi Eşin verdi mi peki ? Vermediyse sen de söyle sen de verirsin. Önemli olan eşinin sonucu aile hekimliğinde verin canım
Flyderndkk nebakiyonkomikmi 12 haftadan sonra tıbbi genetiğe yönlendiriyorlar. Bende 12+ haftada gittim geçen hafta gelsen biz alabilirdik ama 12den sonra olmuyor bizde dediler
nebakiyonkomikmi Sonuçlar çok geç çıkıyormus ya birşey çıksa doğum öncesi mudahehe edecekleri bı tedavi varcmi acaba
nebakiyonkomikmi poyrazin_annesi28 Bu postu görene kadar aklıma gelmedi hiç aciksaci sonra aklıma takıldı ben annemi MS hastaligindan kaybettim kas erimesi zamanla tüm işlevini kaybediyorsun sma da böyle birşey ya bende taşıyıcı durumu varmı merak ettim şimdi yaa off
poyrazin_annesi28 nebakiyonkomikmi Allah korusun canım korkutma kendini içini ferah tut. Verin ki en azından sonuçları görün. Ki sonuç pozitif de olsa her bebek hasta olucak diye bişey yok