gulsahgunees12 Merhaba kızlar adet tarihime göre bugün 8 haftalık ama dün kontrole gittim kalp atışını duyduk doktorum 6+2 günlük dedi bir sıkıntı yoktur dimi
zeynozey gulsahgunees12 bende bugün 6+4 diye gittim 4+5 çıktı sadece kese göründü haftaya kalp atışı için gidicem geç döllenmeymiş:) Sorun yok canım son adet tarihini düzeltiyo doktor ☺️☺️
Leilani gulsahgunees12 bende de iki hafta geç döllenme olmuş ama hiç sıkıntı değil olabilir öyle demişti doktorum. Sonra doğum tarihini de ona göre değiştirdi her şey yolunda yani. Sende de öyledir büyük ihtimal ☺️
Ttgce 5 günlük bir geç döllenmem vardı benim çok şükür 13. Haftada yakaladık sat tarihini. Endişelenmeyin ❣️
gulsahgunees12 Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız Allah’ın izniyle 🤲🏻
Gulirmak Bende dün kontrole gittim kalp atışı vardı adete göre 7+1 iken ultrason da 6+2 dedi doktor ve haftaya tekrar çağırdı eğer adete göre gitmiyorsa adet tarihini değiştireceğiz dedi
gulsahgunees12 Gulirmak anladım canım bana öyle bişey demedi sorun yok dedi ama ben sizlerinde fikirlerini almak istedim