Sevl Ya kızlar doğum yapanlar özellikle huyunu sevmediğiniz birinden mi aldı ve ya kime çok baktıysanız onamı benzedi 😂
2022bebeki Sevl Eşimle ailelerden uzaktayiz riskli bir gebeliğim vardi ve eşimden başkasını görmedim 🤣 Oğlum ultrasonda babasini klonlanmışım gibi zahmet olmus biraz dudagimi almış. Huylarını çok merak ediyorum
Esraliiii Sevl kızım aynı babası banada benziyor ama burnu kaşları babası öyle halaya benzemiyordu 😁😁
berceste5155 Sevl hamileliğim boyunca yanımda sadece eşim vardı kızımın kafa yapısı aynı kayınbabam gözlerinin çekikliği amcası bana benzesin istiyordum ama sadece ağız kısmı biraz beni andırıyor
Ftmcgdms Sevl İlk oğlum yüzü aynı ben benim küçüklüğümu kendisi zannediyor bazen kendimi doğurmuş gibiyim🤣 ki en çok eşime bakardım benim genler ezmis geçmiş🤣🤣🤣
Gamzeeee16 Sevl Ben gurbete gelin geldim sadece eşimi görüyorum yani 😂 ve eşimi kopyala yapıştır yapmış gibiyim anasına hiç biryeri benzemiyor doktorum bile diyor kocanı doğuracaksın resmen diye 😂😂 huyuda babasına benzeyebilir çok isterim benzemesini😂😂
Zeyemzey Benim minik kızım ultrasonda aynı babası rüyalarımda da babasına benzediğini görüyorum doğunca nolcak bakalım 😀
Linabebek1 Kocamın kız hali kaşı burnu dudağı zaten burnu eşime benzesin istiyordum çünkü ben estetik yaptırdım sadece biraz minnak bir bebek zayıflığı almış benden 🤣
Kubradmrtnc Sevl ilk hamileliğimde hep eşime baktım kesin oğlumuz sana benzicek derdim eşimin burnu güzeldir hep inşallah sana benzer burnu derdim eşim esmer ben beyaz tenliyim benzemesede esmerliğini alır fln demiştim bir doğdu aynı ben beyaz tenli burnu gözleri ben 😂 eşim kendinden emindi şok oldu hala konduramıyor aynı ben ten rengide ben diyor 😂 şimdi kızımız olcak oğlum bana benziyor kızımda bana benzer diyor 😂 Umut dünyası işte😝
adenleyolculugumuz_ Ailelerden uzak şehirdeyiz bizde , aynı ultrason da va bana benziyor dudak göz yanaklar falan. Kendimi klonlamışım gibi 🤣 halbuki eşimi de çok sevip durup otururken bile dalar yüzünü izlerim yani aşığım ama kızım aynı bana benziyor 🤣🤲🏻 çok şükür
Beyza038 Sevl oğlum kimseye benzemedi çok yakışıklı bir bebekti halada öyle, şimdi kızıma hamileyim oğluma bakıyorum surekli😃