Kkync Bugün nst de böyle sancılar çıktı kızlar . Acaba Doğum yakın mıdır . Ay bu bekleyiş ne zormuş. Göbeğim harita gibi oldu kaşıntıdan ölüyorum. Sağlıkla kolaylıkla gelse kuzum ❣️
goncacan Kkync kac haftaliksiniz benimde var o sekilde sancilarim 33.haftadayim doğmasın diye uğraşıyoruz
Hayalll Kkync offf benim de oyle 80 100 surekli ne gelen var ne giden duzenli olmasi icin ne yapmamiz lazim ki acaba
Kkync goncacan 38 . Ben de doğsa diye gün sayıyorum . İnşallah zamanında hayırlısı ile kavuş bebeğine canım
Kkync SedanurAydnAta 38. Nst de sancıları görünce dedim vaay sonunda doğuruyorum. Ama henüz gelen yok 😁
Kkync Gzmhkn ben 38 haftalık olduğum için zaten bekleniyor Doğum canım . Tedavi uygulanmıyor o yüzden
goncacan Gzmhkn gecen hafta rahim kisalmasi var diye 4 doz ciğer gelistirici yapildi canm sancilar cikinca da doktor sancilari durdurucu ilac verdi adalat diye bi gun hastanede yattm takip halindeyim işte
SedanurAydnAta Kkync sağlıklı kucağına al canım bitmiş nerdeyse bel bile 36. Haftadan doğurcam sanıyorum her gün 😂😅
Kkync SedanurAydnAta ben de 36 dan beri bekliyorum . Sana tavsiyem beklentiye girme sonra her gün bir hayal kırıklığı oluyor 😁
SedanurAydnAta Kkync burada gördüğüm kadarıyla 36 da erken gelecek doğacak diyoruz 38 i geçince nerde bu bebiş demeye başlıyoruz 😂😅
Gzmhkn goncacan aynen banada ciğer gelştrci yapıldı nidicard ilaç verildi bir kutu kullandım ve bugün bıraktırdı. Daha haftam erken ne kadar doğru bıraktırması tedirgin oldum
goncacan Gzmhkn geçmiş olsun çok ilaçlarda uzun süreli kullanımda daha kötü etki edebiliyormus banada 5 gun kullan bırak dedi bisey olmaz inşallah
Gzmhkn goncacan saolun sizede çok geçmiş olsun. Allah'ın izniyle sağlıkla alalım inşallar bebeklerimizi kucağımıza 🙏🏻