FatmaZehra06 Merhaba kızlar hangi hastaneye hangı doktora kontrole gidiyorsunuz öneri olarak söyler misiniz?
Rumeyysaaanur FatmaZehra06 Bilkent şehir hastanesine geliyorum poliklinikte fatma Salih var olabildiğince tatlı dilli Güler yüzlü bir doktor tavsiye ederim
Burcutk Kyy01 Merhaba 🤗 Bircan Hanımdan memnun musunuz ? Şehir dışından geleceğim doğum için bilgilendirebilirseniz çok sevinirim 🌸
Tugbaysima Bilkent şehir hastanesinde takipliyim canım Burçin salman özgü ve Özlem gündüz ikisine gidiyorum hangisine sıra bulursam
FatmaZehra06 @"Tugbaysima ben tedavimi de bilkentte gördüm ama takip için henüz karar veremedim ama yine bilkent olur sanırım
Kyy01 Burcutk ben o kadar sık gitmiyorum iki kere kanama için acil gitmiştim bı sıkıntı yaşamadım ama doğumunu bilemen yanlış yönlendirmiyim sizi ama tatlı ne dediği anlaşılır bı bayan ama hastane biraz pahalı maalesef
Burcutk adatuna anladım 🤗 Size yaklaşımı nasıl konuşması yönlendirmesi doğumu bu hocayla yaparım bana o güveni veriyor diyebiliyor musunuz ? 🌸
adatuna Burcutk ben açıkçası çok pimpirikli biri değilim :) daha düz düşünen ve karşı mdaki hocanın net olmasını isteyen biriyim. Sorularıma net cevap veriyor ve devam ederim kendisiyle :)
Burcutk adatuna ya şehir dışından geleceğim için tedirginim biraz son ayima gireceğim çünkü teşekkür ederim açıklamalarınız için 🌺