Mucizelermumkun Buzlukta yemeklik köfte vardı pirinçli onunla bezelyeli havuçlu yemek yaptım yanına kepekli makarna dünden kalan pırasa ile yiyeceğiz. Bu aralar buzluktan kullanıyorum hazırlaması kısa oluyor ayakta kalmamış oluyorum (33+0 ım yoruldum 😌)
annesivekuzusu Pnrklk günlerdir canim arnavut ciğeri çekiyor onu yapicam inşallah bide yanina corba soğan sögüş yapicam yeter 😁 eşimde künefe almis tatli da hazır tamam
Cnslrsln Pnrklk güveçte köfteli orman kebap ve pirinç pilavı yapacağım bir de eşim havuç ve turp salatasını seviyor ona onu yaparım. Bu kadar
ebrarmom08 Pnrklk yazdan patlıcan semizotu vardı onları pişirdim pırasa yemeği yaptım erişte yaptım öyle ☺ normalde tek pırasa vardı ilave yaptım yarınada hazır olur en azından🤣
Durubebegim Pnrklk bugün meyhane pilavı Lahana sarması Ayran çorba Salata herkese afiyet olsun bizede😘
Mustafayigitvebeytugannesi Edafmo dene kız dene 😂😂 ama benimkiler tam bir canavar biri 5 yaşında diğeri 13 aylık eşim de bildiği için sorun yaratmıyor şükür 🤲 hatta bazen geldiği zaman kendi hazırlıyor yemeğimizi 😂 yada beraber hazırlıyoruz.😊