beyzzsenturkk basit az malzemeleri az zamanda yapılabilecek kolay sütlü tatlı tarifleri önerir misiniz cok fazla ayakta kalamadıgım icin şipşak yapıp dolaba atmalık bişey arıyorum içine çok malzeme girince ağırlaşıyor gibi geliyor bana önerilerinizi bekliyorum 🙌🏻
denizarenmom beyzzsenturkk saray sarmasi ya da etimek 🙆♀️ usenmesem bende kalkip saray sarmasi yapardim valla simdi🥲
Edafmo beyzzsenturkk magnolia yapabilirsşn tam teşekküllü olmasına gerek yok kremalı muhallebi katlarına da burçak bisküvi tamam😂
2022bebeki beyzzsenturkk Sütlü irmik tatlısı, yalancı tavuk göğsü, magnolia ya da en sadecesinden bebek muhallebisi krema da katarsiniz şahane olur
Findukli_Lokum beyzzsenturkk sütlaç tarifi verebilirim bu ölçülerle tam tutuyor ben de ilk sütlaç denemem de güzel olmuştu 😍 sonrasında da hep aynı ölçülerle yaptım. Ben biraz hafif sulu sevdiğim için ölçü tam bana göre
beyzzsenturkk denizarenmom saray sarmasını sarmayı beceremiyorum ya her tarafa bulasıyo 😂 annem cok guzel yapıyo keske ona yaptırabilsem..
aasenaktas Kaşık tatlısı yapabilirsiniz, labneli kremalı bir muhallebi altına kedi dili ve üstüne de yine kremayla eritilmiş çikolata YouTube tarif videosuna göre yapıyorum hem 15 dk da hazır hem de kaldıkça dolapta lezzetleniyor
beyzzsenturkk Findukli_Lokum bi kere denedim cok cıvık olmustu bardaga doldur iç yani kdlrödkeldje o yüzden cesaret edemedim
Arzu3434 Kabın dibine çekilmiş bisküvi üstüne Muhallebi yapıp kaselere dökün üstüne hazır meyveli sos var yapın çok kolay
beyzzsenturkk Edafmo her ay neredeyse ondan yapıyorum meyvelisi cikolatalısı artık eşim bıkmıs adını bile duymak istemiyo ama bana kalsa ben hala yerim kdlröfkeldje
beyzzsenturkk 2022bebeki sütlü irmik tatlısını geçen yaptım cikolata soslu gitgel gitgel üç günde anca bitti 😂😂
berceste5155 beyzzsenturkk muhallebiyi döktüğün tepsinin altına streç film sararsan daha çabuk kalkıyor. Supangle yapabilirsin puding gibi pişir at dolaba
sinoli beyzzsenturkk En güzeli vallahi kaç gün beklerse bayatlamıyor fakir tatlısı olsun ama yine de mutlu ediyor yormuyor olmama derdi bile yok miss 🤣 Tatlı mı tatlı bitti ahahahah 😬 Bende kadayıflı tavuk göğsü yapmıştım o da güzeldi 👌🏻