_momsssss Merhaba güzel Anneller naslsınız hamilelik nasıl geçiyo ben 15+3 haftadayım oğlumla hafiften çıkmaya başladı siznkiler kaç haftada çıktı?
Mysmrt _momsssss ay benim çok erken çıkmaya başladı 12-13. Haftalardan sonra direkt belirginleşti şu an 31 haftalığım gören doğum yakın sanıyor hayır deyince de ikiz mi diyorlar o kadar büyüyor karnım😄
2022bebeki _momsssss Arkadan hamile değilim önden de bol giyindigimde hala fark edilmiyorum hafta 35 erkek bebek🤣 İç karinla alakaliymis gerçekten de tamamen
Zeyemzey Mysmrt bizde 32. Haftanın içerisindeyiz annem beni her gördüğünde ikiz olmadığına emin misin diye soruyo karnım çok büyük geliyo ona 😀😀
_momsssss 2022bebeki hem erkek bebekte diyolar yanlardan karın çıkmıyor ya ondanda ola bilirmi benim iç karın qaliba dar beni zaten görenler yaşı da az veriyor küçük gösderiyorum 😄🤦🏻♀️ hem boy la da alkalı diyolar duymuştum öyle bişey sağlıklı olsunlar yeterki🤲🏻💙
Zeyzeymom 26+1 iz kızımla ilk gebeliğim karnım nerdeyse hiç yok fazla yemek yiyince çıkan göbüş gibi duruyor çevremde sürekli niye karnın yok diye soruyor çok sıkıcı
_momsssss Zeyzeymom ay sanki onları ilgilendiren bişey ya siz çevreye hiç aldırmayın stres yapmayın o insanlar hep çevre olarak kalır❤️🙏🏻
2022bebeki _momsssss evet olabilir denilen gibi sivri karnim, belim hala ayni ince🤣1.75 boyum bilmiyorum bununla da mi alakali. Açıkçası karın hızlı çıkıp büyüdükçe zorlaniyor insan geç cikmasi avantaj🙈 Sağlıcakla gelsin yavrular
ddilaraas 15+2 gören herkes ay hıc hamıle gibi değilsin diyo hamıle degılken daha cok göbeğim vardı😂 4 ay oldu nerdeyse hala hamıle kaldığım kilomla aynıyım kiloda almadım kusmalı gecınce malum🤦🏼♀️
poyrazin_annesi28 _momsssss 12 haftada kasıklarımda sertlik oluştu. Şuan 17yim kendini belli ediyor 😇
Tubii97 _momsssss Aynı hafta aynı gün benim dee♥️ Benim de hafiften karnım çıktı cinsiyetimiz belli değil