Hatice_kocak Şuan son haftamdayım devlet Hastanesi’nede kimse doğru düzgün yardımcı olmuyor sürekli farklı doktor sadece doğumu özelde yapmak istiyorum ama hiç hastane bilmiyorum bilenler🙏
sade-Liyaa Hatice_kocak Önceden öss vardı medicalparka gidiyorudum şu an maddi durumum el vermediği için gidemiyorum ama kesinlikle keçiören medicalpark keçiörendeki en iyi özel hastane diyebilirim canım diğer hastanelere görede fiyatı yüksek arayıp bilgi alabilirsin
Kumsal0625 Hatice_kocak bende Keçiören’de oturuyorm Medicalpark ta yapcam Allah nasip ederse doktorlar çok iyi ve ilgililer doğum paketi almıştım ocağa kadar al sonra zam gelecekmiş iki katı
Kvsrsyds Keçiören Medicalparka bakın orada oturuyormussunuz kadın doğum doktorları ilgili bir hastane detaylı ultrason için gitmiştim sonuçlara Serap hanım baktı çok tatlı ve bilgili bir doktordu öneririm
Hatice_kocak Ya bulamıyorum nerden ariyicam direk hastanenin numarası var orayı mi yoksa sadece kadın doğum mu var yardımcı olursanız
Kumsal0625 Hatice_kocak anladım fıyat alabılırsın bitmiş senin maşallah rabbım sağ Salim kucağına almayı nasip etsn🙏🏼