strawbery ilac icemiyoruz ne kullaniyorsunuz faydasini gordugunuz seyler varsa banada yardimci olurmusunuz cok kitu bogaz agrim var yutkunamiyorum
Serosss strawbery limonlu armutlu ıhlamurumu yudumlarken yazıyorum 🤧 birde sirkeli ılık su ile gargara yapıyorum boğazlarım yumuşadı ama hala iyileşemedim..
strawbery Serosss sirke midemi cok bulandirdi yapamadim onu malesef ihlamuru da tuketmekten cekindim hamileyim diye ama onuda deneyeyyim cok cok tesekkur ederim sanada gecmis olsun 🥰
Udu strawbery cok rahatlatir benim faranjitime bile iyi gelen tek şey bu inşallah hemen gecirir seninkinide 🙏🏻
elifcicek_07 Hiç birşey işe yaramıyor malesef sadece yumuşatıyor ama geçici. 2 hafta ölü gibi yattım boğaz ağrısı eklem ağrısı kulaklarda ağrı hiç birşey iyi gelmiyor maalesef :(
strawbery elifcicek_07 ya birde oglum var 2 bucuk yasinda onunla ilgilenmem lazim b3nde senin gibi ölü gibi yatiyorum cocugum perisan oldu
Udu elifcicek_07 hayir zarari yok ya tadi balli baharatli sos gibi bogaz enfeksiyonu ve faranjit icin muhteşem ben cok agir faranijitimi sadece bu sprey ve gargarayla geciriyodum