Seval2468 Eceee 1500 ustu falan olması gerekiyor galiba . Doktora çıktınız mı yada arayıp söyleyin size bir yol gosterir
sonnenschein Eceee saatler arası fark var mıydı ya da hastane aynı hastane mi? %60 a yakın artmış görünüyor bence hemen olumsuza odaklanmayın 🙏🏻
arirangg Eceee Yeterince artmamış gibi ama siz iki gün sonra aynı saatlerde aynı yerde yine kan verin
Eceee Seval2468 sağlık ocağında vermiştim 419,5 çıktığında perşembe günü doktor Salı günü tekrar ver 1000 ve üzeri ise gebelik kesinleşir dedi sonrada kadın doğum doktoruna gidersin demişti
Eceee Seval2468 ama şimdi gitsem bile zaten bişey görünmeyecek diye beklemeyi düşünüyorum 1 hafta daha
Eceee sonnenschein ikisi de sağlık ocağında birinde tüm kan tahlillerini istemiştim öyle verdim saat 10 veya daha ileri idi bugün 9 da verdim tsh ve beta istedik sadece
sonnenschein Eceee 2 gün sonra tekrar aynı yerde aynı saatte verin o zaman daha sağlıklı olur sonuç inş çok güzelce yükselir
Eceee -12-33 bana da öyle dedi aslında 1000 ve üzeri ise tekrar vermene gerek yok dedi ama ne bilim burda 2 günde 2 kat artması gerekiyor deniliyor ya hep kafama takıldı öyleyse düşük çünkü 1600 olması gerekirdi bu arada son adete göre 5+5 im
Eceee -12-33 ağrım yada kanamam da hiç olmadı erken diye doktora da gitmek istemiyorum sağlıklı ise bile görünmeyebilir şuan diye bu ikinci benim oğlumda 2300 kem alttan görünmüştü o yüzden 1 hafta sonra gideyim diyordum kafam karıştı
-12-33 Eceee vallahi daha doktora görünmedim acılar kan aldılar doktor dedi biraz büyüsün öyle gel dedi bana 5 haftalık olunca gel dedi bana doktor