aaysecoo ben de anksiyete var simdi alttan falan ohoo yaptiramam normal de doguramam ama kendimce biseu soliim sana.
Hamile kalmadan evel kadin dogumcuya gitmiştim smear filan bakildi iste. Internetten okuyorum cok zor cok acidi , ben tabi korktum gitmicem doktora dedim.. neyse anneme sordum nasil bisey valla dusun annem bile oz annem cok aciyo dedi. Iyice korktum
Esimle konustuk sagolsun onun fikriydi anksiyete panik atak olan biri icin ASLA KORKULCAK BISE DEGIL diyebiliyorum bak bana guven.
Islemi yapmadan once herkesin yaptirdigini dusun, kendini vucudunu rahat birakmaya odaklan bacaklarini kasma nefes alisin cok rahat olmali kesinlikle.. ve en onemlisi bu islemi yapmaya basladigi an altina isiyormus gibi yap , iliskiye girerken de bu cokcetkili bir yontem ve aynisini esim orda dene dedi cidden denedim sifir aci bak sadece bi his orda bsie var rahatsizlik hissi..
Yani cati da da el sokuyor belki biraz daha farklıdır ama cok zannetmiyorum yine kasmakla alakalidir. Altina isiyormus gibi iceriden ittir hafifce , vucudun nefesin sakin olsun insallah hissetmezsin bak gor