Asyabuse Kubrahmet92 gerçekten vende aynısını düşündüm. Memura zam %25 emekliye de öyle. Sorsan enflasyon yok ekonomi mükemmel o zaman niye hastanelerinde %40 zam yapıyosun diye sormak lazım. Hemde bu kaçıncı zam. 15 hafta önce 600küsürle başladım 830 oldu şimdi 1000i geçti tam rakamı perşembe öğrencem. Kimi kime şikayet edelim bilmiyorum
Kubrahmet92 Asyabuse siz hangi doktora gidiosunuz kaçıncı haftanız bakalım cuma günü sezaryen günü alıcam fiyat ne çıkıcak
newmom07 Snmchnulsy ayy amin canım arkadaşım.. sağlıkla vaktinde alalım kucağımıza. Sizde mi medipole gidiyorsunuz ❤️
Bnurkls Emine Zeynep hoca 430₺ iken bugün muayene ücretinin 720₺ ye çıktığını öğrendim gerçekten inanılacak gibi değil zamlar. Doğum ücretini paylaşmadılar zamdan önce 5100 denmişti şimdi ne olacak kim bilir..
newmom07 Bnurkls tuğba kılığa gidiyorum memnunum. Odası emine hocanın yanında. Deneyebilirsiniz oda zamlanmıştır ama 400küsür olmuştur bence
Mervecimmmm Bnurkls normal doğum için 8300 dediler z. Sezeryan 11 küsür tam hatırlamıyorum cumartesi günü hastanede fiyat bilgisi aldım
Seydaamuratt Asyabuse hayır ben bunu sordum yeni. Doğumunuza kendi doktorunuzdan düşük fiyatlı bir doktor girerse düşük olanı ödüyorsunuz. Eğer Doğumunuza kendi doktorunuzdan yüksek ücretli bir doktor girerse kendi doktorunuzun ücretini ödüyorsunuz.