Evremanne Hanımlar hangi bebek deterjanını tercih ettiniz ya da edeceksiniz ? 23. Haftamdayım yavaş yavaş hastane çantası hazırlayayım diyorum hastaneye gidecekleri yıkayıp koyayım en azından dedim ama kararsız kaldım
Deletedmom34 Evremanne Ben dalinin yumuşatıcısını aldım Dalan’ın da toz deterjanını aldım en doğalı onlar geldi bana
bsraanne Evremanne dalan roxy aldım ben de yumuşatıcı almadım ilk başta kullanmayı düşünmüyorum ama içerik olarak en iyisi dalan diye araştırdım
Minikdunyam Evremanne ben hacışakirin toz deterjanı ile dalın arasında kaldım ? Ama büyük ihtimalle hacışakirin toz olanı alacağım 1bucuk kilosu 40 tl idi dün baktım 😄
Evremanne Deletedmom34 hacı şakirinde varmış galiba granül toz sabunu siz kullandınız mı aldıklarınızı
eymenimoglusum Deletedmom34 yanliz dalan alip nrden yumusatici aldiniz? Cok zararli dalinin iceriginde tamamen kimyasallar vsr. Bebek esyalarinda zaten kullanilmiyor yumusatici
Evremanne Hep beraber bekleyelim o zaman 😂😄 uni baby nin deterjan yumuşatıcı paketi vardı dün migrosta 64 den 46 ya düşmüştü elime alıp alıp bıraktım
Deletedmom34 Evremanne Daha kullanmadım ben ama toz makinayı tıkatıyor falan dediler hatta ama ben normal çamaşırları da toz detarjanla yıkıyorum sorun olmuyor
Deletedmom34 eymenimoglusum Almak istedim aldım kullanmak isteyen kullanıyor yumuşatıcıyı da hiç duymadım yumuşatıcı kullanılmaz diye
eymenimoglusum Dalan granul aldim. Green clean urunleri tamamen bitkisel alabilirsiniz. Muhendisinoglu hesabini takip edip tum icerikleri takip edin, ben okuduktan sonra onlari bebegime hayatta almam
Evremanne Peki aldıklarını kullanan var mı ? Fotoğraf çekimi için aldığım hastane çıkışının üzeri taş işlemeli aldığım yerde ters çevirip hassas yıkama yap dediler yıkanınca taşlar düşer mi diye de aklıma takılmıyo değil tecrübe eden var mı ?
Yuestun Evremanne taşlıysa elde yıkamanızı tavsiye ederim çokta sıkmayın, hassas dAvranın bence makine mahveder asla atmayın👍🏻
Yuestun Evremanne hastane cıkısı setimizin battaniyesi yarısı krem yarısı lacivertti ben yarı yarı ayrı yıkadım renkleri iyikide öyle yapmısım lacivert kısmı boya verdi çok şükür akıttım boyasını karısmadı renkler😌
Aybukealtintas Evremanne Bendede taşlı tulumlar var yıkadım herhangi bir düşme olmadı taşlarında ters çevirip yıkadım birde bebek kıyafetlerini 400 de sıktırıyorum 🤗
Duygu123 Evremanne kuruduktan sonra tersten üzerine ütü vur canım ben çocukluğumdan beri bu taş işinin içindeyim 😊 kendi kıyafetlerinde de yapabilirsin onlar ütü ile yapıştırıyor zaten
Engap Dalan roxy granül aldım, yumuşatıcı kullanmıyorum , yumuşatma sonrası durulama yapılmadığı için kimyasal kalıyor her türlü giyside güvenmiyorum o nedenle
Aybukealtintas Yuestun renklerin karışmaması için sirke kullanabilirsiniz makinede, hemde yumuşatıcı etkisi oluyor
Duce Evremanne deterjani dalan roxy kullandim yumusaticida uni baby cokta memnun kaldim evi sardi kokusu :)
Mustafaninannesi Ben dalan roxy kullandim yumusatici tercih etmedim ebe doktorumuz yumusaticiya gerek yok dedi ona ragmen toz granul dalan roxy deterjan bile cok guzel koktu ve 2 kez duruladim utuledim
Haticeozturk Mustafaninannesi canim iki kez durulama derken bir kez makina kendi diruluyo yıkayınca birde ek durulamalıyaptin yoksa ek iki durulamamı yaptin