EmiAmir Selam.Yazz tablet kullaniyorum 6 tane ictim daha.Bu gun meme hassasiyetim oldugunu fark ettim korktum acikcasi.Yan etkilerini yaygin olan meme hassasiyeti yazmislardi.biraz rahatladim.acaba kullanan oldu mu?
tugbacns EmiAmir ben 1 sene kullandım. Evet meme hassasiyeti yapıyor fazlasıyla çok normal, kullandığım dönemde ben memnundum
Sunaya EmiAmir ben kullandim diyer adetime kadar memelerm hep sisti onu bıraktım yasmin kullandim yasmin daha iyi cnm
EmiAmir tugbacns çok teşekkür ederim içim ferahladı.Hep her şeyin en kötüsünü düşünürüm acaba göğsümde bir şeymi var dedim.adet zamanıda hassasiyet oluyor duphaston kullanıyodum o zamanda oluyordu.ve biri diğerinden daha cok hassas oluyor
EmiAmir Deletedmom_27 bende zaten büyükler böyle olunca dahada büyük oluyorlar.yinede içimi ferahlatdınız hemen en kötü şeyi düşünüyorum.biri diğerinden biraz daha hassas,adet oldukta ve duphaston kullandığımda da böyle oluyodum
tugbacns EmiAmir rica ederim evet oluyor hatta bütün ay regl öncesi gibi ağrıdığı da oluyordu benim ve dolgunlaştırmıştı baya. Benim regl yoğunluğum baya azalmıştı tek eksi yönü buydu neredeyse günlük pedle geçiriyordum dönemimi. Bıraktıktan sonra 2. ayda da hamile olduğumu öğrendim ☺️
Deletedmom_27 EmiAmir hahaha ben o gunleri gectim artik ilk baslarda zirt pirt kocama sikayet ediyordum birakicam bak korkuyorum fln diye ama gecti o dusunceler normal yani
EmiAmir Deletedmom_27 minik bir kitap var tabletin yanında okudum seyrek yan etki:meme de ele gelir kitle falan yazıyordu baskanseylerde vardi tabi.çok korktum hemde bir tanesi çok ağrıyor diğeri pek değil.elliypdum acaba bi sey mi var diye
EmiAmir Summerwine Bende biri daha çok ağrıyor o beni korkuttu. Yaygin yan etki memede hassasiyet yaziyordu Seyrek yan etki memede ele gelir kitle falan oyle korktumki.elliyodum bi sey var mi diye
Summerwine EmiAmir yok canım endişelenme.Benim mesela normalde de bir memem diğerinden büyük gözle görülebilecek şekilde ve büyük olanda daha fazla hassasiyet ve dolgunluk yapmıştı.
EmiAmir Summerwine adet olucağım zaman,hatta duphaston kullanıyodum o zamanda memede hassasiyet oluyodu ve o zamanda biri diğerinden çok ağrıyodu.şimdi de öyle.Diğerinde pek bi ağrı yok.başıma öyle şeyler geldiki şimdi bundan bile korkar oldum
EmiAmir tugbacns Eger karninizdaysa sag salim gelsin insAllah,yaninizdaysa artik Allah korusun🤲🏻 Yardiminiz icin tesekkur ederim,icim rahatladi.cok korlmustum
EmiAmir tugbacns Selam bir şey sormak istiyorum.Böyle ağrınız olduğu zaman ağrı kesici falan kullandınız mı? Yoksa hiç bir şey?
tugbacns EmiAmir ay çok teşekkür ederim henüz karnımdalar ikizler bakalım Allah kavuşmayı nasip etsin ☺️ rica ederim 🌺