dilann22 Kızlar doğumdan ne kadar önce kullanmaya başladınız? Haftaya doğumum var kullanmaya başlayayım mı?
_sevdatsn dilann22 kremi 2 hafta önceden kullanılmaya başlayabileceğini biliyorum ama gümüş kapak hakkında bilgim yok
buseyldz00 dilann22 kullanmaya başla lansinoh’u tam zamanı. Gümüş kapağı bilmiyorum bence lazım değil o
2pasaannesi dilann22 kremi bilmiyorum içeriklerine güvenmediğim için kullanmadım. Gümüş kapak kreme ihtiyaç bırakmıyor zaten. Doğuma iki haftan kaldıysa gönül rahatlığıyla kullanmaya başlayabilirsin.
35-altinkalp Lansinoh içeriği temiz değil. Gümüş kapak varsa onu kullanmaya başla. Etraftımda doğum yapmış arkadaşlarım gümüş kapak kullandı kreme ihtiyaç bile duymadılar. Şimdi bende günde 1-2 saat takıyorum öyle önerdiler sende faydasını görürsün bence
_sevdatsn 35-altinkalp gümüş kapak göğüs ucunu kişinin sütüyle koruması için değil mi doğumdan önce işe yarayabilir mi
35-altinkalp _sevdatsn gümüş kapak doğumdan önce ve sonrada oluşan yaralar için. Yani eğer bir yara oluşma durumu ağrı sızı varsa kullanılabilir