2022bebeki Ebruylmzyzk Bu size bağlı ben 10. haftamda başladım. Toplu alma şansınız varsa birkac günde bile halledilir
story Ebruylmzyzk biz detaylıdan sonra yavaş yavaş almaya başladık. 22.hafta gibi yani. Etraftan hep çok erken alma lafını duyduk. Oysa keşke daha erken başlasaydım evde onun eşyalarını gördükçe hamilelik stresim, kaygılarım da azaldı. o yüzden size kalmış bir şey nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın🥰
3babyannesy Ebruylmzyzk cinsiyet belli olduktan sonra yavaş yavaş alınır şuan çok erken, 20haftadan sonra başlanır genelde alışverişe
denizarenmom Ebruylmzyzk cinsiyetten once kesinlikle bebek arabasini besigini alabilirsiniz bu ay basinda aldigimiz bebek arabasina sadece 1 ayda 600tl zam gelmis
Ebruylmzyzk 2022bebeki 2022bebeki maddi durumu sıkıntı yok birikimlerim var yeterli die düşünüyorum hem öğretmenim eşimde öğretmen. Ne zaman başlanır die düşünüyorum kalp atışları daha duymadık dün kese göründüğü için haftaya salı günü tekrar doktora gidecem
2022bebeki Ebruylmzyzk Yani cinsiyeti öğrenmeyi beklemeden bebek bakım ürünleri vs alabilirsiniz. Bebek arabası,yatak vs gibi büyük parçalara çok zam geliyor onlari öncelikli almanizi öneririm
Ebruylmzyzk story teşekkür ederim canımm 🥰 benim bi arkadaşım bebek arabası almadığı pişman oldu sürekli taşıyo bende kızmıştım niye almadın die çevresinde neymiş 1 yaşına kadar bebek arabasını alma demişler ne saçma ya
3babyannesy Ebruylmzyzk 1yasindan sonra ztn bebek yürüyor cidden çok sacma 😊 ilk başta alınacak şeyler beşik bebek arabası puseti zatenn
bebek_firarda Cinsiyeti öğrenmeden ortak giyinecek kıyafetleri, bakım malzemelerini, arabasını beşiğini vs alabilirsin. Zaten cinsiyet en geç 18 hafta gibi belli olur herhalde. O zamanda kızsa kız kıyafeti erkekse erkek alırsın
Ebruylmzyzk denizarenmom daha yeniyim 5 haftalık olacak dün kese göründü haftaya salı tekrar doktora gidecem
story denizarenmom 25.hafta olduk ama ahh biter mi hiç büyük parçaları aldık araba, beşik, reflü yatağı vs. Kıyafetler için başta kafama göre beğendiğimi almıştım bi baktık mevsimine uymayan bir sürü şey almışım 😄 şimdi liste yapıyorum biterse inşallah öyle tamamlayacağım alışverişi
ipekmom_ Ebruylmzyzk bizde ilk başta bebek arabası aldık, ıslak mendil ve bez aldık 16.haftaya kadar unisex bikaç kıyafet aldık, 16da cinsiyeti net öğrenince kıyafetlerini tamamladık sayılır. Detaylıdan sonrada bebek odası aldık birde anne yanı beşiği aldım. Anne yanını çok fazla kullanmadıkları için dolaptan 2.el temiz buldum ve aldım sonra tekrar satacağım :)
Karman34 Ebruylmzyzk cinsiyet belli olup detaylıya girince toplu alışveriş yaparsan daha iyi ben 2 günde internetten hallettim liste yapmıştım zaten eksiği gediği kalmadı ama ilk hevesler 7.haftalarda falan zıbın vs almaya başlamıştım bebek arabası beşik mama sandalyesi onlarda cinsiyet beklemedim 15-18 haftalarda falan aldık hep
denizarenmom story bende az once bez islak mendili falan aldim ay basinda da toplu bir kiyafet alisverisi sepetim var onu alinca biticek bizde 26+1iz🙆♀️ ama ben en basinda liste yapmistim ona + cikan eksikler oldu tabii
bademli_puding Ebruylmzyzk canım ben 14 haftalık gebeyim beşik bebek arabası onun dışında ufak ufak kıyafetler falan aldım yani yılbaşında zam gelmeden sende hem kıza hem erkeğe olabilecek şeyler alanilirsin bence