Esoo0698 21 Aralık - 39 24 Aralık - 133 26 Aralık - 247 Çok mutluyum kızlar artık tamamen eminim keseyi görmek için ne zaman gitmeliyim sizce 🌸☺️
hunilimom Esoo0698 ben 6+3 de gitmiştim keseyi gördüm 7+2 de bebeği ve kalp atışı duymuştum o haftalarda gidebilirsin canm
Rakibeozturk Esoo0698 beta degerın gün aşırı iki kat artmış oluyor 3000 olunca kese görülebiliyor demişti bana doktorum hesaplamanı yapıp ona göre gıdebılırsın ama yaklaşık 6 + larda net gozukuyor kese
ecemozen Esoo0698 benim de böyle geç döllenmeydi şimdi 29 haftalığız betan çok güzel artmış yüreğini ferah tut Allah’ın izniyle keseyi de bebeği göreceksin sen bu güzel günlerin tadını çıkar 🤲🥰
Esoo0698 hunilimom Son adet tarihine göre betamın düşük olduğunu söylüyor. 5 haftalık bi değer bu kadar düşük olmaz diyor. Geç döllenme diye düşündük. Yani haftamı kestiremiyorum
Sirac_ve_annesi_ Esoo0698 seni korkutmak istemem ama bundan önceki gebeligim boş gebelikti beta degeri hiç yükseliyordu bana da tarihe suç buldular gununu iyi bilmiyorsun falan dediler ama hqstaneye gidince
Brck0303 Esoo0698 iki gün de bir baktirabilir ona göre gidersin sağlık ocağında kan ver eğer yakın ise sana baktın düzenli yükseliş var gider kalp atışı ve bebeği görürsün biraz daha dayan bnce hastaneye gitmek için
Esoo0698 _sevdatsn Doktor düşük diyor bide son adet tarihine göre betan düşük diyor geç döllenme diye düşünüyorum 😁
Sirac_ve_annesi_ Esoo0698 sen haftayı falan bekleme bence en yakin zamanda bir ultrason cekimi ol alttan bakar zaten
Sirac_ve_annesi_ Esoo0698 kesenin olduğunu ama bebeğin olmadığını kürtaj olmam gerektiği söylendi öylede oldu 5 yada 6 hafralikta 2000 küsür göstermesi lazim
Esoo0698 Sirac_ve_annesi_ Sirac_ve_annesi_ Sirac_ve_annesi_ Geç döllenme olabilir diye düşündük benim betam yükselmiyor değil 2 günde bi 2 katı artış mevcut
Sirac_ve_annesi_ Esoo0698 oda olabilir cnm ben başımdan geçeni anlattım ins sag salim kucağına alırsın bizi de burdan bilgilendir doktora gidince