Ozlemtrkylmzince Merhaba bugün 38+4 oldum doktor 40 haftaya kadar bekleyelim eğer bebek gelmezse fitil ile doğumu başlatırız dedi kontrollerde veya normalde sancı olmuyor açılmada yok biraz stres oldum sizlerden fitil ile doğum yapan var mı süreç nasıl oldu
Yagmur981 Ozlemtrkylmzince ilk kızımda fitille doğumu başlattılar sabah 8 gibi fitili koydular saat başı alttan muane ettiler birazda zorladılar muanede saat 12 gibi sancılar başladı akşam 10 da doğurdum biraz zor geçti ilk doğum olduğu için galiba sancı sık sık geliyor ve şiddetli geliyordu bi hafta önce de ikinci dogumumu yaptım kendi sancimla ikisini kıyaslarsak suni sancı gerçekten zor size tavsiyem 10 tane hurmayi çekirdeklerinden ayırıp 1 bardak suyla baya bı kaynatın suyunu için hurmalari yiyin bunu hergun yapın bide sguat yapın bol bol ben bu şekilde yaptım hastaneye gittiğimde acilmam 6 cm ydi 1 saatte de dogurdum
Zelis97 Bende suni sancı ile normal doğum yaptım canım. Suyum gelmişti açılmam 3 cm kadardı doktorum suni sancı verdi 2 saat kadar sancı çektim 9 cm olmuştu açılmam sonrası çok rahat geçti 💐
Ozlemtrkylmzince Hayırlısı olsun bakalım korkuyorum fitilden veya suni sancıdan kendiliğinden olsa güzel olucak haftasonu kontrol var 39+1 olucam bakalım doktorum ne diyecek merdiven çıkıyorum squat yapıyorum yürüyüş yapıyorum tık yok daha