efeninannesiii_ Günaydın kızlar 🙂 benim gibi gece 3ten 6ya kadar tekmelerden uyuyamayan sabahta 11den aşağı kalkamayan annelere selam olsun😂😂😂🤦🏻♀️❤️
Prenses34_annesi efeninannesiii_ oho bacım daha bunlar neler ki yani artık alıştım ben de uykumu hiç bölmüyorum içeride arbede yaşanıyor Savaş yaşanıyor kılıçlar çekilmiş resmen ben hala uyuyorum 😂😂 düşün yani rahmime doğru vuruyor Ben hala uykum bölmemeye çalışma çabasındayım 😂
Zeynep_Asellll efeninannesiii_ Gece uyumak bilmiyor 35+1 iz kızımla. Sabah daha da coşuyor sayesinde uyanıyorum😂
efeninannesiii_ Esraliiii askım nasıl uyuyosun ya benimki geriliyor içerde bacaklar Bi tarafta kollar Bi yerde yorulmadın mı oğlum diyorum artık 😂😂
Esraliiii efeninannesiii_ sola dönüyorım yatıyorm baya tekmeliyor titriyor karnım dısarıdan bile görünüyor
efeninannesiii_ Prenses34_annesi siz idmanlısınız kız ben daha yeni yeni bu kadar güçlü hissediyorum 😂😂 26 hafta içindeyiz teyzesi ondan bana çok geliyor herhalde 😂😂
Prenses34_annesi efeninannesiii_ belki de aynen senin daha yeni yeni böyle kuvvetli tekbirler atmaya başladığı dönemlerdir benim de ilk gebeliğim Ben de ilk başlarda çok tuhaf karşılanıyordum ama şu an karnım dalga dalga dalgalanıyor resmen 😂33+3 üm
Prenses34_annesi efeninannesiii_ aynen ya hem o yönden hem de düşünsene yani 9 ay karnında bir camla taşıyorsun bir melek taşıyorsun sonra orası boşalıyor bir boşluk isteyen elini attığında artık orada kimse yok evet yanında ama orada bir boşluk hissi oluşuyor 🥲🥲
efeninannesiii_ Prenses34_annesi deme öyle ağlarım 😢 gün geçtikçe daha fazla ağlayasım geliyor böyle şeylere. Ya çok tuhaf Bi duygu gerçekten kadınlar çok farklıymış bunu daha iyi anladım
efeninannesiii_ Prenses34_annesi amiiin inşallah ❤️ karnımızda ki hali böyle güzelse yanımıza gelince kafayı yeriz herhalde bide kendi yavrun olunca çok farklı olur 😊
Prenses34_annesi efeninannesiii_ yani bunu nasip eden Rabbim dünyaya getirmeyi doğurmayı da nasip etsin inşallah bizlere çok zor olur evet ama en azından yanına geliyor Bir de öyle düşünmek lazım çok zor evet benim de ağlayasım geliyor aslında düşündükçe neyse Rabbim bir daha nasip ederse kardeşi olunca yine yeri dolar 😂😂
Prenses34_annesi efeninannesiii_ tabii ki de öyle ya gerçekten insan bir tuhaf duyguları içerisinde olur zaten ben mesela bekarken de hani birisi doğum yaptığında çocuğuna dokununca o kadar hevesleniyordum ki hiç bırakası gelmiyor insanın 🥰