balbadem1 merhabalar
Birkaç farklı dr denemesinden sonra Meryem hocaya da bir bakalım niyetiyle gitmiştik. Ben ona gittiğimde zaten önceki drlarda ilaç tedavisi ve 2 aşılama tedavisini negatif olarak geçirmiştik.
İlk tüp bebek denememiz meryem hocayla oldu ve pozitif sonuçlandı çok şükür. Kolay süreçler değil. Ben şahsen memnun olarak ayrıldım. Sürecimde her zaman destekçiydi. Kafamda hiç acabalar olmayarak güvendim ve ne dediyse harfiyen uyguladım. Çok şükür sonucumuzda güzel oldu. Tabiki hassas konular ve drla uyuşmanız enerjinizin tutması aşırı önemli ben Meryem hocayla bu noktada uyuştum ve bana güven vermesi aşırı önemliydi ki sonuna kadar güvendim. Sonuç negatif olsaydı bile kafamda hiç acaba yoktu kendisinin bilgisine ve doğru yolda olduğumuza dair. Her kime giderse git kendi içine sinmesi aşırı önemli ve teslimiyette çok önemli. İnşallah sürecin uzamadan güzel haberler almak nasip olsun kim bilir bazılarına dr un verdiği takviyeler bile iyi geliyor gebelik oluyor ☺️uzun yazdım biraz farklı merak ettiğiniz ayrıntılar varsa her zaman cevaplarım