TwinsmomDA [silindi] çok zordu Allah kimseye yaşatmasın. Antalya ivfte yaptırdık dondurulmuştu. Çok beklemek istemedi doktor. Çok şükür tutundular güçlü kızlarım
[silindi] TwinsmomDA başka dondurduğunuz varmı ? Şey için soruyorum bana 2 adet , beşinci gün embriyo transferi yapıldı tek tuttu 6 adet embriyom donmuş duruyor ileride transfer yaptırayım diyorum Bide sizin gibi normalden kalıyormuşum
[silindi] meva_asil_moms ve sonra Normalden kaldınız ne güzel Herşey nasip kısmet Allah istesin yeter ki
TwinsmomDA [silindi] 4 sene için dondurduk 8 tane daha var sanırım, bitmek üzere ama zamanı. Şey diye düşündük hani tutmaz düşük olur felan diye. Kızlarım 4. Gün diğerleri 5. Gün embriyosu benmde. Ama normal kaldım zaten hatta korunarak kaldım nasip işi.
[silindi] TwinsmomDA gerçekten nasip işi hayırlı olsun 🌸 ben normalden hamile kalıyordum ama düşük oluyordu daha fazla beklemek istemedik tüp bebek yaptırdık Sizin sorun neydi ilk başta
TwinsmomDA [silindi] nasip işi hayırlısı olsun hakkınızda. ben pcostum yumurtalar aynı anda büyüyüp çatlamıyordu kilomda vardı. Kızlar doğunca zayıfladım baya bi düzene binmiş şimdi değerlerim.