H_a03 7+5 6 haftaya kadar hiç bişeyim yoktu bu ikinci gebeliğim inşallah bunda olmayacak derken 6 da bulantılar merhaba dedi gece iki tane prilam dr alıyorum ama fayda etmiyor gün için de hep bi bulantı kokulardan falan tiksinme geliyor
patikoo 33+2 hala bulanti kusma devam doktorum ilac vermedi bende istemedim oyle gidiyo 5.haftadan beri🙃
busbusveduru Era-N benim ilk hamileliğimde prilam dr ilacını doktor yazana kadar 6-8 haftalarım arasında 7 kg vermiştim. Sonra o ilacı kullandım rahat ettim 20.haftamda bi bırakmayı denedm o günüm de zehir oldu hatırladığım korkudan 32 lere kadar içtim. Şimdi yine hamileyim ve yine aynı 🥺 o ilaç olmasa halim harap.. Kiminde ilaçta etki etmiyormuş o en zoru gerçekten. Bunda bakalım bırakmaya cesaret edebilir miyim 🙃
damlanurcuma Hamileliğimi 6 haftalıkken öğrendim. Yedinci hafta şiddetli sırt ağrıları başladı, mide bulantım sık sık değil ama arada bir yoğun yaşadım. Çok şükür 1 gün çok yoğun, gün boyu bulantı istifra çektim. Şuan 2 aylık çok rahatım…❤️🧿
Alvn3946 Era-N kişiden kişiye çok fark var yengeminki doğuma kadar sürmüştü benim 6 haftada başladı 16 haftada bitti çok şükür
Eda6 İlk başlarda mide bulantısı olmayan daha sonra başlayan var mı normal mi acaba şuan 19haftalık ama şimdiye kadar hiç midem bulanmamıştı bu sıralar bulanıyor 🥺
Eliztosunannesi_ Era-N neredeyse beş aylık hamileydim hala midem bulanıyordu ilk üç ay kadar sık olmasa da . 6-7 gibi rahatladım şimdi son bir aydır yine kötüyüm dokuz ay olmasına rağmen. Ama vücudum alıştı gerçekten çoğunlukla dert etmiyorum zor bela yetiştiğim oluyor tuvalete ama çıkınca o halsizlik bitiyor yani beni eskisi gibi yıpratmıyor
annesininpisigi Benim 5. Haftanın sonunda başladı. Şu an 6+6 yım 1 haftada 7 kg verdim. Evimden, mutfağımdan kokusundan tiksinir oldum. Her yemek midemi bulandırıyordu. Bebeğin beyin gelişim döneminde ilaç içme taraftarı değildim ama artık dayanamadım doktora gittim prilam verdi. Dün gece içtim ilk bugün midemde hafif ağrı vardı ama yine de yemek yiyebildim çok şükür. Mutfağıma hala giremiyorum ama çok şükür koku hassasiyetim azaldı biraz daha
miniklokumunannesi Era-N Era-N 14 u doldurdum 15 e girdim hala aşırı şiddetli bulantılarım her gun zofer alıyorum ve hiç bir şey yiyemiyorum😞
Fulyaayt Era-N 11.haftadayım çok kötü asla geçmiyor :(( zofer diye bi ilaç kullandım o da yan etki kabız yaptı dahada beter oldum :((