elifnur41 İyi günler herkese ben şuan 10hafta 3gunluk hamileyim 20ekimde hamile olduğumu bilmeden kolonskopi çektim bugün doktora sordum bi sıkıntı olurmu die bana olurda olmayabilir de dedi ver perinotolijiye gönderdi sizce bi sıkıntı olurmu çok korkuyorum
Edizimmm elifnur41 bende hemoroit vardı genel cerehi doğumdan sora şuan saba hiç bişey yapamam dedi içini ferah tut insallah olumsuz birşey olmaz
Berenmom elifnur41 merhaba birşey olacağını düşünmüyorum fakat siz bir perinotolojiye gidin isterseniz. Kolonoskopuyi ne için cektirdiniz
Kyy01 elifnur41 ekimdenn bu yana gitmedin mi doktora bişey olmuş olsaydı olurdu şimdiye kadar sen yine doktoru dinle git
elifnur41 Kyy01 gittim 29kasim da gittim hersey normal denmişti ozaman aklıma gelmedi sormak bugün sordum
Berenmom elifnur41 benzer durumu yaşıyorum kanamanız dışkiyla birlikte mi geliyordu. Karin ağrısı hiç geçiyor muydu doktor çektikten sonra bisey dedi mi polip gibi bisey
elifnur41 Berenmom kanama tuvalete çıkarken geliyordu ama sonradan farkettim yara olmuştu ondn geliormus karin ağrım hiç geçmiyordu yaklaşık 4yildir çekiyordum şükür bisi çıkmadı
elifnur41 Bide ben hamileliğimi 3kasim da 158 değerle öğrendim 11kasimda keseyi vajinal ultrasonla zor gordu 11ekime kadar klomen kullandım doktor yumurta büyümedi diyince bnde kolonoskopi çektim 20ekim de