aaaa-123 Hanımlar 6 haftalık hamileyim, bugün aspirin verdi doktor kullanmam gerekiyor mu? Kullananlar var mı ?
Bebek2_ aaaa-123 yok hic kullanmadım doktorumda hiç önermedi size neden verdi bir rahatsızlığınz mi var
YLD_95 aaaa-123 doktorunuz bilgi vermedi mi ? Bende önceden kalp atışı duyulmadığı için bu gebeligimde ecoprin verdi kullanıyorum. Kan sulandırıcı yani pıhtı oluşumu olmaması için. Size bilgi vermedi mi
gamzosgamzos aaaa-123 ilk gebeliğimde gebelik tansiyonum olduğu için ikinci gebelikte başından 34.haftaya kadar kullandim
2022bebeki aaaa-123 Doktorunuz kullanin diyorsa burda kimse doktorunuzdan daha iyi bilemez lütfen yanlış yonlendirilmeyin. Ben de kullanıyorum doktorumun talimati ile
aaaa-123 Neden kullanacağıma dair bişey demedi maalesef. Küçük olduğu için düşük riskini azaltır mı ki
m_k34 aaaa-123 önlem amaçlı vermiş olabilir pıhtılasmaniz yoksa veya gebelik zehirlenmesi olmasın diye zararı yok bende kullanıyorum uzun süredir ama düşük önleyici bişey değil bebeğe kan akışının rahat sağlanmasi açısından faydalı
m_k34 aaaa-123 zaten doktor vermiş açıklama yapmamış bir dahaki gidisinize kadar kullanıp neden verdiğini sorabilirsiniz içiniz rahat eder.
aaaa-123 2022bebeki devlet hastanesin de ilk defa bi doktora muayene oldum açıkçası çok ilgilenmedi ve detaylı konuşmadı o yüzden bi de burdan öğrenmek istedim
2022bebeki aaaa-123 Bebeğinize giden kan akışının rahat sağlanması için önlem amaçlı vermiş olabilir, devlet doktorlari tam tersi bu tarz ilaçlar vermiyor açıkçası şaşırdım kullanmanız zarar değil fayda bile sağlar
Betulrtap Bende kullanıyorum 10.haftadan beri galiba şuan 28. Haftadayz, sağ taraf saki damarda pıhtı vardi yuruyemiyodum bazen ecopirin kullanınca daaha rahat yürüyorum 35. Haftaya kadar kullanacakmisim öyle dedi doktor