Sirine34 Esraliiii ah maalesef öyle oluyor benim şekerim yoktu hobidi gırtlak yemiştim valla her şeyi 32. Haftada doğduk ama bebeğim 2.800 doğmuştu şeker yoksa bence yemeye devam edin
Esraliiii Sirine34 şeker yok canım ama Dr fazla kilo alma dedi kilom 56 bende sasırdım olsam 80 90 tamam dicem
Elizzada srcataby ben ne bilim canım ilk gebeliğim korkuyorum bebeğime bişey olacak diye 😔 Allah korusun neler okuyorum Burda insan ister istemez tedirgin oluyor
srcataby Elizzada doktorunuzu dinleyin herkesin hikayesi farkli stres yapıp kendinizi bebeğinizi germeyin. Doktor zaten yönlendiricek sizi
Elizzada EmineDefneGokce bebekte korkulacak bişey yok dedi şeker yüklemesi yapıcaz dedi kan ve idrar istedi canım
Elizzada Yenianneeee ekmek makarna hamur işi çok tüketiyorum meyve felan acaba bundan kaynaklı mı olmuştur şeker çıkmazsa yediklerime dikkat edicem belkide
yigitinannesi0820 Elizzada yemekle alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü bu gebeligimde hep mide bulantısı yaşadım yinede su fazla başka şehire bile sevk edildim hiç birşey çıkmadı sadce şeker li şeyleri çok tuketme dedi doktor
goncacan Eda06 yaaa benimde 2. Bebiste erkek ben mutluyum 2 erkek iyi olur diyorum ama cevremdekiler beni uzuyorlar yine mi erkek yaa olsun bilmemne diyerek🤢
yigitinannesi0820 Sirine34 ne zaman kasilmalariniz başladı benimde çok erken başladı 34 haftaligim şuan akintimda çoğaldı doktor erken doğum olabilir dedi başka neler yaşadınız bir anda su vs mi geldi
Sirine34 yigitinannesi0820 çiçeğim 30. Haftda başladı kasılmalarım sonra ciğer geliştiri ilaçlar doğum geç olsun diye haplar yuttum 32+4 te sezaryene alındım 31. Haftada sürekli NST girdim doktor gördükçe hemen almamız gerekiyor dedi daha sonra ameliyata alındım işte 🥲
Elizzada yigitinannesi0820 anladım kuzum bakalım bana ne gibi tavsiyeler verecek doktor bilmiyorum henüz
Sirine34 yigitinannesi0820 suyum da geldi olası bir kordon sarkması durumuna karşı doktor sezeryana aldı hemen
cactuswoman01 Elizzada her gün bir meyve yiyin ben öyle yapıyorum artık şeker olarak sadece meyve tüketimim var benimde
Elizzada cactuswoman01 öyle yaparım kuzum ben gün içinde çok yiyordum gecede aynı şekilde dikkat edicem
Ledeyna21 Elizzada su fazlalığı yediklerinizle alakalı eğer ki şekeriniz yoksa karbonhidrat hamurişi ve tatlıyı kontrollü yiyin bebek haftası 1 hafta önde bi hafta geride normal kabul edilir
Sirine34 yigitinannesi0820 yani bilmiyorum ki çiçeğim hepsi ayrı ayrı söz söylüyorlar zaten gönlüm sezaryenden yanaydı itiraz etmedim 😇