Linhkp gungun bende 21 ,2 haftalık dünden beri hem sert hemde sancım var bunu soracaktım teşekkür ederim bu postu açtığın için normal mi aceba
Denizglty gungun bende aynı durumu yaşadım 26.haftada karnım sertlesiyordu günde 9 10kere olmaya başlayınca doktorum erken doğum riski olabilir deyip progestan vermişti ve rahim ağzı kısalığı olup olmadigina bakılıyor bence doktoruna danış
duyguogretmen61 gungun Aynı haftadayız bende de oluyor iki haftadır zaman zaman çok sert. Bugün yumuşak mesela. Ona magnezyum eksikliğinden diyorlar. Bir de rahim kasılmalarından oluyormuş. Bu haftalarda normal galiba.
Birmelekanfnesii Linhkp bende 22 haftaligim ara ara oluyo ama ağrı olmuyo bende merak ediyorum doktor bı sorun görmedi ondan fazla önemsemedim sanırım belli aralıklarla olunca sikinitli
gungun Denizglty bende zaten baştan beri kısalık var 25. Haftadan beri progestan kullanıyorum ama sancı hisetmiyorumki nasıl sayıcam sertleşmeyi bide sürekli sert gibi
Cerennceren Denizglty Bende de aynı şikayet var 27 haftalık hamileyim Bebek sürekli bir tarafa toplanıyor ve toplandığı an bende kalp çarpıntısı nefes darlığı gibi bir his oluşuyor kısa sürüyor ama sürekli oluyor ya saga ya sola toplanıyor sürekli
Denizglty duyguogretmen61 evet dediğiniz gibi magnezyum eksikliği de sebep olabilir dedi doktorum magnezyum verdi progestana devam. olucak bu kasılmalar rahimle alakalı bı durum ve bebeğe bı zararı yok dedi. İnşallah bebişlerimize sağlıkla kuvuşcaz 🤗inanıyorum.
gungun Denizglty bende sürekli muz yiyorum muzu bir iki gün kessem hemen sanki böle şeyler yaşıyorum muzdada bol magnezyum var