Kubrasener1711 Kızlar umay’ın yanına bir isim daha koysam mı bilemedim Umay kendi başına ağır bir isim biliyorum ama kararsız kaldım ve 2. Bir isim koysam ne koyucam fikir verebilirmisiniz ? Umay Nehir nasıl olur 🙈
cahillesohbetikestim Kubrasener1711 gökçen Umay Yada Umay gökçe çok hoşuma gidiyor. Kızım olsaydı koyardım.
Summerwine Kubrasener1711 ben de ilk başta Eliz Umay düşündüm doktora gittik sordu ismi ne olacak dedi söyledik asla Eliz Umay demedi hep Umay dedi sonra hatta diğer randevuda yine Umay dedi ve çok güzel özturkce bir isim dedi.Esim zaten tek isim istiyordu bende bu olaylardan sonra tek Umay’a karar verdim.Yani zaten başlı başına anlamlı ve ağır bir isim 🤩
rain26 Gayet güzel.bir isim arkadaşımın kızının adı çokta guzel bir ad . Bence hiç gerek yok . Kendi başına ağırlığı.olan bir isim . Güzel anlamda yani 😊
THale Bizim de ismimiz Umay olacak ❤️ Sağlıcakla gelsinler inşallah . Tek başına daha ağır ve güzel durduğu düşüncesindeyim
Nis Kubrasener1711 elifin modası gecmez bebektede var genctede yaslıdada ve cok güzel anlamlı bir isim 🌸
Dark Kubrasener1711 bence tek olsun hem güzel hemde ileride evlenince kendi soy adını kullanırsa çok uzun oluyor Umay nehir şener ***** Gibi