cansualtikulac Kızlar adet bittiği gün temizlenip ilişkim oldu birde ertesi günü 10 gün sonra göğüslerim patlıcak gibi oldu midem ekşimesi mide bulantısı kaşık ağrısı nedeniyle yaptım bat daha 9ocakta gene silik geçen ayda böyle olduğu için umutlanamıyorum diğer aya göre daha koyu çıktı 
Ayytacc cansualtikulac canim benimde testler boyleydi insAllah vardir bende adete 9gun kala ogrendim suan 24haftaligiz
Zeynep_alya cansualtikulac hayırlı olsun Var gibi duruyor bende adet bittiminde hemen hamile kalmışım gogusleime degdiremiyordum
Nis cansualtikulac var gibi gözüküyor adetten 10 gün sonra böyle cıkması gecen aydan birseylern oldugunu gösteriyor üstüne görmüs olabilirsin gec döllenme olabilir
cansualtikulac Makarnaasigi adetten hemen sonra kalma ihtimalim var mı ki ondan tedirginimolmuyor diye biliyorum :/
YagmurEymenAyaz01 cansualtikulac adetten hemen sonra kalmışım ben hiç haberim olmadı adetime daha varken baya koyu şekilde öğrendim belirti 0 😂 inşallah vardır sende de
esmerella37 cansualtikulac var cnm gcen bizim bi teyze de oyle soyledi bana hamile kalmak istiyosan adetten hemen snra ve adete yakın zamanlarda yap hamile kalma sansın daha yuksek demisti bak demekki dogru oda 4 cocugunu adetten hemen snra kalmıs 🥰🥰 demekki dogru bilgi
Melike_nur53 Evet var gibi ama sanki bulanmış gibi de geldi yani idrar fazla gelmiş gibi ama umarım vardır 🥰
cansualtikulac Nis geçen ay kahverengi lekelenmem geldi bundan da silikti ama 3 gün adet oldum tuhaftı biraz
Zeynep_alya cansualtikulac eveet o zaman vardır annesi 🙂 hayırlı olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Nis cansualtikulac tmm üstüne görmüssün canm muhtemelen var kız kardesmde öyle oldu suan 25 günlük oglu var
180720 cansualtikulac her kadının yumurtlaması 14.gün olmaz kan verip daha net şekilde öğrenebilirsiniz ama var yani
prensannesii_ 180720 dimi belki adetten çıktı yumurtlama oldu benim bildiğim yumurtlama olmadan hamile kalınmiyor