2309 Ecemsuakpolat_ ben 15. Haftamdayim eksik kıyafet kalmadı herşeyi almışız heyecanla.. 2 Paket hastane çıkışı 10 tulum 25 alt 35 üst 20 zıbın coraplar eldivenler şapkalar. 5 battaniye biberon emzik bezde sleepy natural tercih ettik
Mommm03 Ecemsuakpolat_ 29 haftalık olacağız 1 3 kiyftlri 6 7 tane var yeni doğan 3 tane çorap aldım daha birşey almadım eldiven almayı düşünmüyorum tabi herkesin kendi fikri muslin bezi aldim
61lazkizi61 Ecemsuakpolat_ biz 20. Haftadayız beşik araba mama sandalyesi büyük eşyalar abisinden vardı küçüklere de açıkçası indirimde buldukça aldım kıyafet çok almadım 0-3 özellikle sadece 2 tana aldım bazı 0-3 aylar bebiş biraz kg olunca bir kez zor giydiriliyor🥰sağlıcakla gelsin
Ecemsuakpolat_ 2309 evet kesinlikle heyecandan insan dayanamıyor rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin 🥰
_almirasmom 2309 keske cok fazla almasaydınız dogduktan sonra getırebde oluyo ve bebısler cabucak buyuyo :)
61lazkizi61 2309 hepsini Küçük ay mı aldınız bende ilk gebeliğimde çok almıştım hiç giydirenediklerim bir kere giydirip kenara koyduklarım oldu 0-3 3-6 ayı az almanızı tavsiye ederim🥰sağlıcakla gelsin
2309 Zln2152 doktor tahminim oğlan geliyor dedi bende genelde beyaz açık mavi sarı yeşil tercih ettim ilk bebegim çok heyacanli olunca görünce dayanamadım 😊😊
Rabia-- Büyük eşyalarım var sağolsun önceki bebeklerimden sadece kıyafet ve bez kaldı onları da sepete ekleyip bekliyorum henüz beğendiğimi atıyorum sepete erken diye 19 haftalık olduk bizde oğlumla 💙
Zln2152 2309 evet sizi çok iyi anlıyorum 🥰bende 13. Haftamda doktorum %90 erkek bebek dedi bende o günden beri kendimi tutamıyorum beğendiğim şeyleri alıyorum 😍 inşallah yanılma olmaz bakalım
Bfmom 2309 20. Haftaya kadar kesin cinsiyet söylenip değişenler var. Helal olsun valla iyi cesaret etmişsiniz. Umarım değişmez.
2309 Zln2152 çok zor bir hamilelik geçiriyorum o yüzden böyle bebeğim için alışveriş yapmak da psikolojik olarak iyi hissettirio 😇😇
2309 _almirasmom biran önce doğsunda büyüsün ilk bebeğim ilk hamileligim ama valla onuna bedel. Getirenler büyük getirir umarım 😅😅
2309 Bfmom değişirse rengarenk giyer miniğim pembede Mavide renk neticede 😅😅 kendi teselli ediyorumdur
Bfmom 2309 anlıyorum sizi de mesela kız annesiyim hep cicili bicili şeyler almak istiyorum daha şirin tatlı. Erkek olsa tercihlerim daha farklı olurdu. Yoksa bnce rengin bi önemi yok. :)