butterfly4 Arkadaşlar Zeynep kamilde ikili test yaptırabilen var mı nasıl randevu alıcam ben ordan, sürekli bakıyorum randevu yok
Gizem19-23 butterfly4 MHRS den aldım ben sabahları saat 10.00 da yeni gün için randevu açılıyor takip edin bulursunuz ya da 182 yi arayın ama sabah 10.00 da yoğunluk oluyor yinede sürekli deneyin kadın doğum u secip 11. 14. Hafta arası ikili test diye seçmeniz gerekiyor mhrsden
Edizimmm butterfly4 bende mhrs den aldım birdr mesai dışı diye bir bölüm varmış aksam 4 7 arası doktor bakıyormuş o şekilde bakın hastaneyi arayın
ssahnss butterfly4 bugun saat 10 civarında kontrol ettim 12 ocaga randevu aldim saat 10 gibi kontrol et istersen
Mhtpkts @butterfly4 bende Zeynep kamilden takipliyim bende alamadım başka hastanede yaptırdım oraya gösterdim maalesef
butterfly4 @Gizem19-23 @Edizimmm @Lolo3434 @ssahnss çok teşekkür ederim ya sağolun dediklerinizi yapayım bulurum ben de inşallah
Lolo3434 butterfly4 bende Zeynep Kamile aldım tarama testimi ayın 9 unda 182 yi arayarak aldım canım benim 🤲🏻🥰
Lolo3434 Leylaberk bende özel takipliyim ama tarama testimi orda yaptırcagım güzel bakıyorlar mı doktorunuz kimdi ilgilimiydi bilgi verirmizisniz Lütfen 🥰
Leylaberk Lolo3434 habibe hanımdı doktor güzel bir sorun yoktu ama doktor ve asistanları bakıyordu bende tek taraflı üterinde çentik vardı ama bana bilgi vermedi kendi doktorum da korkulacak bişey yok detaylıda tekrar bakılır dedi ve hâlâ geçmemis o yüzden gebelik zehirlemesi riskim var
butterfly4 @Lolo3434 yarın bir de arayayım hep internetten bakıyordum hiç aramamıştım inşallah bulurum teşekkür ederim 🙏
Hilalbeby butterfly4 bende yarın Zeynep Kamile sadık şahin diye bir doktora aldım umarım iyidir ikili tarama testi için iyise eğer yarın söylerim size
Lolo3434 Leylaberk çok geçmiş olsun canım bir doktora daha mı görünsen Umarım saglıkla kucagına alırsın bebegini Rabbim sizi korusun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻