1oguzannesi esmerella37 Kişiden kişiye değişir bence ya mesela ben oğluma hamileyken tam adetimin bittiği gün hamile kalmıştım kanamam bitti duş aldım düşün yani o gün . Şimdi yine hamileyim ama regldan 1 hafta sonra falan oldu şüpheli ilişki
esmerella37 1oguzannesi anladım saglıcakla alın insallah kucagınıza benmde adete 2 gun kaldı degerlendiriyorum genede nolur nolmaz diyee yumurtlamayıda degerlendirdm 🥰
Zln2152 esmerella37 inşallah canım rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏 çokta kafaya takmamak lazım inan ne zaman kafadan attın mı o zaman geliyor minik mucize inşallah senin mucizen de seni çok bekletmez 💙😍
esmerella37 Zln2152 amin insallah cnmm. Yaa dun ilişkim oldu meselaa belim agrımaya basladıı adetime 2 gun var belkide hamişimdir 🥰🥰
esmerella37 Zln2152 gogus agrım var ama bu gecen ayda vrdı yumurtlamadan snra baslıyor 2 aydır bu ayda devam etti ara sıra kasık agrım var baskada biseyim yok 🥰
ummuhan3 esmerella37 Aynen canim bırakcam sağol inşallah ocakta güzel sonuç alırız bizde hayırlısıyla 🤲
61lazkizi61 esmerella37 benim ikinci hamileliğim adet bitikten hemen sonra oldu ama benim yumurtlama sıkıntım var genelde adetlikten yumurtlama oluyor o yüzden ilk bebeğim tüp bebek 🙈
Hamideersin esmerella37 adet bitiminde bundan sonra adetten sonra 1 hafta daha uzak durmayı düşünüyorum garanti olsun
Hamideersin esmerella37 aman yok rabbim olmayanlara versin benimkileree de sağlık versin biri 2 buçuk yaşında biri 35 haftalık onlar bana yeter
esmerella37 Hamideersin maşallah allah uzun ömürler versin insallah benmde olur bigünn 1 tane bile olsa yeter ya 🥹🙏🏻🙏🏻
esmerella37 Hamideersin 3 senedir evliyim cnm hic korunmadık ama ben ilişkiden snra hemen kalkardım tuvaletimi yapardım blmiyorm genede hic kalmadım bu ay ilişkiden snra sabaha kadar yattım insallah vardır yarın adet gunum bakalım 🥹🙏🏻