sinoli Caglali Flaşla tuttuğunuz da testin kendi çizgisi olup yanıltabiliyor, 2-3 kala sabah bir test yapın 🙏🏼
Caglali sinoli valla 2 tane daha test yaptim onlarda birşey yok, büyük ihtimal yaptığım test hatalı ya da farklı birşey de olabilir kan verdim inşallah çabuk çıkar ve güzel çıkarda gebelik testlerine para vermem 🥺😇🤲🏻
sinoli Caglali Testi açıp ya da flaşla bakmanıza gerek yok oluyorsa o ufak çizgi kendini belli ediyor emin olun diğerleri sadece kendi moralinizi bozar , kendinizi strese sokmayın Rabbim inşallah hiç beklemediğiniz anca çiçek açtırır size 🌸
giezemss-1 Caglali heyecandan insan o zamana kadar elli tane test yapıyor ama hiç uğraştırmayın kendinizi erken gebelik testi var 150 TL falandı en son onları yapabilirsiniz benim adetime 12 gün varken ben yaptım erken testi çıktı sonra garanti olsun diye kan vermeye gittim. Bu normal testlerde hemen çıkmıyor onu da yapmıştım görünmemişti.
mucizeolsunn Caglali geçen ay bende flaşla önden bakarak silik çizgi gördüm ama malesef adet oldum ama bilemeyiz belki vardır biraz daha beklemek lazım