Slnbhs Arkadaşlar 26+6 çift yumurta ikizlerine gebeyim sürekli karnımda kalp gibi atma hissediyorum bi çok kez hızlı hızlı bu niyedir acaba
Leylasezgin Slnbhs canım bende 21 haftalık çift yumurta ikizlerine gebeyim 😊😊 ben hala tam olarak hissedemiyorum yaa sen hiç tekme hissetin mi
Setis Slnbhs korkulacak bişey yok daha iyi çünkü cigerlerini geliştiriyorlar o yüzden hickiriyorlar dış dünyaya hazırlanmaya çalışıyorlar benimkiler de öyle bizde 36+5 olduk çift yumurta ikizleri korkma kötü bı durum değil canım 😇
Slnbhs Zeynepali inşallah inşallah çok hareketli geliyorlar özellikle bir tanesi felaket yani o döndükçe agrım oluyor yani sanki hareketini dönüşünü hissediyorum
deletedmom6295 Slnbhs kasılma olduğnu söylüyorlar o can yakmalarının. doktoruma söylediğimde bana magnezyum başladı
Slnbhs Muhammedamine benimde öyle yani iki tane olduğu için her tarafı oynuyor karnımın sol tarafa doğru hep uzanıyorum
Slnbhs Setis maşllah inşallah ben de o günleri görürüm benim doktorum da rahim agzını en songittiğimde 40 mm ölçtü eğer bi sıkıntı çıkmazsa dedi 35-36 gibi alırız